۰۲ / مرداد / ۱۴۰۴ - 24 July 2025
15:17
کد خبر : 9365342
۲۰:۱۲

۱۴۰۰/۰۵/۲۵
فرمانده ناحیه حمیدیه خبرداد:

فعالیت دوباره بسیجیان شهرستان حمیدیه در طرح شهید سلیمانی

از امروز مرحله جدید رزمایش طرح محله محور شهید سلیمانی در شهرستان حمیدیه آغاز شد.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج امام رضا (ع) حمیدیه گفت: با اشاره به اجرای مرحله جدید رزمایش طرح محله محور شهید سلیمانی در سراسر شهرستان گفت: این طرح با بیش از ۱۰۰ نفر و در گروه‌های پنج نفره اجرا خواهد شد

سرگرد پاسدار موسی حیاوی، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج امام رضا (ع) حمیدیه پس از فرمایشات اخیر مقام معظم رهبری، سپاه حمیدیه با تمام امکانات و ظرفیت نیرو‌های بسیج، آماده خدمت رسانی به مردم و مسئولان در موج جدید کرونا ویروس است.

او افزود: مرحله جدید طرح شهید حاج قاسم سلیمانی با هدف رهگیری، مراقبتی و حمایتی در سر تا سر شهرستان و همچنین درمان بیماران کرونایی با همکاری اداره بهداشت و درمان شهرستان حمیدیه آغاز شد.

حیاوی بیان داشت: طرح شهید سلیمانی یکی از طرح‌های موفق برای مهار کرونا ویروس بود که در شهرستان حمیدیه تعداد زیادی از نیرو‌های بسیجی برای این طرح آموزش دیدند و در ماه‌های گذشته تلاش‌های زیادی برای خدمت رسانی به مردم در قالب این طرح انجام خواهیم داد.

در ادامه دکتر دزفولی ریاست بهداشت و درمان شهرستان حمیدیه: ابتدا با تشکر از همت و همکاری همه جانبه سپاه و بسیجیان شهرستان حمیدیه در که در طرح شهیدسیلمانی همیار نیرو‌های بهداشت و درمان بودند.

او بیان داشت: شبکه سلامت شهرستان درگیر مبارزه با این ویروس منحوس می‌باشد و خدا را شاکرم که شهرستان حمیدیه در این مدت کارنامه درخشانی از بقیه شهرستان‌ها به جا گذاشت، لذا می‌طلبد مردم ولایتمدار شهرستان بیشتر از این که هست همکاری لازم را با نیرو‌های طرح شهید سلیمانی داشته باشند.

انتهای پیام/

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
یادداشت
x

عضو کانال روبیکا ما شوید