به گزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی از تفرش؛ در سالروز بازگشت آزادگان به میهن اسلامی، مراسم قرائت زیارت عاشورا، شبیهخوانی حضرت علیاکبر علیهالسلام با حضور مردم و برادران آزاده شهرستان تفرش در یادمان شهدای گمنام تفرش برگزار شد.
در این مراسم سرهنگ سیدمحمدمهدی میرهادی، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج تفرش، آزادگان را افرادی دانست که سینههایی به فراخی اقیانوس دارند که از همهچیز و همهکس دل بریده و به خدا پیوسته و چون از قیدوبند نفسانی رهایی یافته بودند، در این آزمایش سخت الهی با توکل به خدا و توسل به اهلبیت پیروز و سربلند بیرون آمدند و چون نگینی درخشان موجب افتخار و آبرومندی ملت در برابر استکبار جهانی شدند و درس عبرتی برای رهروان این راه ارزشمند در سالهای متمادی پیش رو شدند.
در ادامه این مراسم از آزادگان شهرستان با اهدای گل، لوح سپاس و هدیه تجلیل شد. عطرافشانی قبور مطهر شهدای گمنام با حضور مسئولین و برادران آزاده از دیگر برنامههای این مراسم بود که این برنامه با اقامه نماز جماعت مغرب و عشاء به پایان رسید.
انتهای پیام/