۰۱ / مرداد / ۱۴۰۴ - 23 July 2025
19:33
کد خبر : 9368397
۰۸:۱۹

۱۴۰۰/۰۶/۰۷
فرمانده سپاه آغاجاری خبرداد:

امداد رسانی به محرومین در آغاجاری

فرمانده سپاه آغاجاری گفت: به همت جهادگران و خیرین اقدامات محرومیت زدایی در مناطق شهرستان آغاجاری و بخش جولکی ادامه دارد.

سرگرد پاسدار حمید قنواتی ضمن قدردانی از همه جهادگران در عرصه محرومیت زدایی ادامه داد :مجموعه ما برای خدمت به مردم آسیب دیده درشهر و بخش تلاش می کند و از تمام امکانات ونیروی انسانی که دارد استفاده خواهد کرد محرومیت را از بین ببرد.

وی افزود: در همین راستا اقداماتی از قبیل کمک به بازسازی یک خانه تخریب شده یک خانواده کم بضاعت ، تهیه و خرید سیسمونی برای یک خانواده کم بضاعت که به تازگی صاحب فرزند شده بودند و همچنین اهدای یه بسته پوشاک شامل مانتو،چادر و روسری و مقنعه به یک نوجوان در حلقه صالحین انجام گرفت

 

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج آغاجاری خاطرنشان کرد: برای یک بیمار کرونایی بسته موادغذایی وموادبهداشتی محیا وتقدیم کردیم و همچنین بعنوان سومین شهرستانی هستیم که اولین مرحله پخت آش فراسودمند را پخت وبین بیماران کرونایی درشهرستان وبخش توزیع کردیم.

قنواتی اظهارداشت:من ازگروه جهادی کوثرحوزه حضرت رقیه(س)و قرارگاه جهادی ایثارگران شهرستان آغاجاری و‌ سازندگی حوزه مقاومت بسیج کربلا کمال تشکر و قدردانی رادارم.

درپایان اظهار کرد :من ازهمه کسانی که تمایل دارند درکارخیر قدمی بردارند و در محرومیت زدایی همکاری داشته باشند دعوت می کنم .


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
یادداشت
x

عضو کانال روبیکا ما شوید