به گزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی؛ سرهنگ پاسدار محمد مهجوری فرمانده سپاه ناحیه اراک در جریان برگزاری اردوی جهادی روستای امامزاده ورچه از توابع شهرستان خمین، گفت: جهادگران بسیجی در این روستا منشاء بسیاری از خیرات و برکات شده اند و اگر از این حرکات جهادی حمایت شود می تواند منشاء خیرات بسیاری برای روستائیان و بویژه محرومان باشد.
مهجوری گفت: با توجه به تعداد قابل توجه گروه های جهادی در شهرستان اراک، از فرماندهان سپاه های نواحی خواسته شده که اگر عرصه های خدمت به محرومان در استان وجود داشته باشد، اعلام کنند تا گروه های جهادی اعزام شوند. در حال حاضر در شهرستان های خمین، شازند، خنداب و فراهان این گروه های جهاید بویژه گروه های تخصصی ما در حال فعالیت هستند.
وی با اشاره به برگزاری میز خدمت در جریان برگزاری این اردوی جهادی اظهار کرد: هدف از برگزاری میز خدمت جهادی این است که مسئولان از پشت میزهای اداری برخاسته و به صورت حضوری در منطقه به مردم خدمت رسانی کنند و پس از استماع مشکلات مردم، نسبت به رفع مشکلات آنان اقدام شود.
مهجوری خاطر نشان کرد: شهرستان اراک دارای بیش از ۳۶۰ گروه جهادی فعال در عرصه های سازندگی، آبادانی، محرومیت زدایی، ایجاد اشتغال پایدار، خدمات کشاورزی، اجتماعی، بهداشتی، پزشکی و دامپزشکی و کمک های مومنانه است.
انتهای پیام/