نیازمند مدیریت یکپارچه در ریشه کنی کرونا هستیم /۴۰۷ هزار نفر جمعیت در استان واکسیناسیون شده اند
فرمانده سپاه بیت المقدس کردستان گفت:تا به امروز ۴۰۷ هزار نفر جمعیت در استان کردستان واکسیناسیون شده اند
به گزارش خبرگزاری بسیج، سردار حسینی فرمانده سپاه بیت المقدس کردستان پیش از ظهر امروز در جلسه هماهنگی مدیریت طرح شهید سلیمانی که با حضور مسوولین علوم پزشکی و سایر ارگانهای دولتی برگذار شد با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری اظهار داشت: مهمترین مسألهامروز جامعه کشور بحث مبارزه همه جانبه با ویروس کرونا است.
وی گفت: امروز با اجرایی کردن طرح شهید سلیمانی باید تلاش کرد که این بیماری را مهار کرد و ماموریت دیگر بحث واکسیناسیون در سطح وسیع است که میتوان با پای کار آمدن و استفاده از نیروهای متخصص و امکانات لازم در این حوزه هم به خوبی وارد عمل شد.
سردار حسینی با اشاره به اینکه تا به حال ۴۰۷ هزار نفر جمعیت در استان واکسیناسیون شده اند گفت: برای ریشه کنی و کنترل این ویروس فقط اقدام یک نهاد یا سازمان جوابگو نیست پس همه نهادها و سازمانها و مهمتر از همه، خود مردم باید تا روز آخر کنترل و ریشه کنی کرونا، وظایف و نقش خود را با جدیت دنبال کنند.
وی گفت: افزایش مراکز تحمیع باید در اولیت قرار بگیردتا جایی که تعداد دریافتی واکسن ۳۰ هزار دز روز باشد.
فرمانده سپاه بیت المقدس کردستان عنوان داشت:ما باید تمام تلاش خود را به کار بگیریم تا آمار فوتیها کاهش و استاهای قرمز نیز به رنگ زرد و آبی تغییر یابد و این امر با کمک مسوولین و حتی مردم، امری دور از انتظار نیست.
وی ادامه داد: خوشبختانه تجربههای موفق اجرای طرح شهید سلیمانی در کنترل موج قبلی امروز پیش روی بسیجیان و کادر بهداشت و درمان است که اگر مشارکت و همکاری مردم در کنارشان اتفاق بیفتد قطعا آثار و برکات موثری به دنبال خواهد داشت.
فرمانده قرارگاه استانی شهید شهرامفر استان کردستان افزود: مشارکت و هم افزایی دستگاههای مربوط یک ضرورت مهم است که باید در اجرای طرح شهید سلیمانی در استان رقم بخورد و همه باید برای اجرای دقیق طرح شهید سلیمانی پای کار بیایند.
در ادامه ابراهیم قادری معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان اظهار داشت:با برنامه ریزیهای صورت گرفته ظرفیت واکسیناسیون در روزهای پیش رو دو برابر خواهد شد یعنی این ظرفیت به ۳۰ هزار نفر در روز خواهد رسید.
وی با اشاره به اینکه پیک پنجم پیک پر خطر در استان کردستان است افزود: حساسیت مردم در رعایت پروتکلهای بهداشتی بسیار پایین آمده است و از تمام مسوولین تقاضا داریم که برای کنترل این پیک نیز همکاریهای لازم با علوم پزشکی استان را به عمل آورند.
قادری گفت: استفاده از ظرفیتهای مناسب مانند روحانیت و دیگر اقشار تاثیر گذار برای تبلیغ تزریق واکسیناسیون و رعایت پروتکلهای بهداشتی میتواند کمک شایانی به کنترل این بیماری در استان کرده باشد.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان خاطر نشان کرد:طبق بررسیهای انجام گرفته اگر مراکز تجمیعی را به ۲۵ تا ۳۰ مرکز با حضور ۴ تیم ارتقا دهیم میتوانیم به راحتی واکسیناسون عمومی را انجام دهیم.
قادری گفت: نظارت بر واکسیناسیون در روستاها باید مورد توجه ویژه قرار گیرند و در این بین نیروهای هلال احمر و بسیج با حضور در دو شیفت صبح و عصر میتواند نقش آفرینی ویژهای داشته باشند.
وی گفت: اگر همه مسوولین طی ۴۵ روز آینده با همکاری هم پای کار بیایند ما میتوانیم ۶۰ درصد از جامعه استان را واکسیناسیون کنیم و این میتواند موفقیت خوبی برای سلامتی مردم در استان باشد.
در ادامه حامد جولایی مدیر کل ورزش و جوانان استان کردستان با بیان اینکه امیدواریم هر چه سریعتر شاهد ریشه کن شدن ویروس منحوس کرونا باشیم، خاطرنشان کرد: اداره ورزش و جوانان کردستان بر خود واجب میداند شانه به شانه مدافعان سلامت، گامی هر چند کوچک در راستای ایمن سازی استان در برابر این بیماری بردارد.
وی با اشاره به این که جامعه برای توسعه و پیشرفت به نیروهای سالم و شاداب نیاز دارد، ادامه داد: اداره ورزش و جوانان استان کردستان، آمادگی خود را برای در اختیار گذاستن هر گونه امکاناتی برای واکسیناسیون مردم استان اعلام کرد.
در ادامه رضایی مدیر کل امنیتی استانداری اظهار داشت: باید تمام محدودیتهای لازم برداشته شود تا بتوانیم در شرایط مناسب و باداشتن امکانات ویژه نقش اساسی در واکسیناسیون مردم و ریشه کنی کرونا داشته باشیم.
وی گفت: امروز گستره واکسن زیاد شده است و باید قرارگاه عملیاتی را افزایش دهیم تا بتوانیم با احترام و عزت به مردم کار واکسیناسیون آنها را انجام دهیم.
وی افزود: برای اینکه خروجی فعالیتها و اقدامات، مثبت و مفید باشد، باید به صورت جهادی و انقلابی در این مسیر قدم برداریم.
انتهای پیام/
ارسال نظرات
غیرقابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
پر بیننده ها
آخرین اخبار