۱۵ / تير / ۱۴۰۴ - 06 July 2025
20:13
کد خبر : 9382347
۲۱:۱۰

۱۴۰۰/۰۷/۲۰
مدیرکل دفتر امور اجتماعی استانداری قزوین:

در کاهش آسیب های اجتماعی همه مسئول هستند

بیدخام گفت: پلیس به تنهایی نمی تواند در کاهش آسیب ها موفق شود، همه در کنار پلیس مسئولیت داریم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج قزوین، مریم بیدخام مدیرکل دفتر امور اجتماعی استانداری قزوین در همایش مروجین آموزش همگانی ضمن تبریک هفته نیروی انتظامی بیان کرد: هر اندازه مروجین به وظایف خود در امر آموزش عمل کنند توانسته اند اثر بخشی لازم را از زبان پلیس داشته و امنیت را هرچه بهتر برقرار نمایند.

وی تصریح کرد: اعتماد مردم به پلیس و نیروی انتظامی افزایش یافته و پلیس ملجأ و پناهگاه مردم بوده و با وجود آنان مردم احساس امنیت می کنند. پلیس می بایست مقتدر و شجاع بوده و کسانی که باعث سلب آسایش می شوند باید از پلیس خوف داشته باشند.

این مسئول با اشاره به فعالیت نیروی انتظامی گفت: عملکرد مثبت نیروی انتظامی باعث افزایش سطح امنیت شده و اشرافی که پلیس در سطح شهر با هوشمند سازی و ایجاد سامانه ۱۱۰ بر تحرکات دارد، سطح اعتماد افراد به پلیس را افزایش داده است.

بیدخام در پایان افزود: سازمان فرهنگی ورزشی اعتباراتی جهت آموزش همگانی و فرهنگی سازی در قالب شورای اجتماعی برای هریک از سازمان ها وظایفی مشخص نموده تا با همکاری بیشتر با نیروی انتظامی به سمت کاهش آسیب ها حرکت نمایند.

 

انتهای پیام/1002


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید