۱۳ / خرداد / ۱۴۰۴ - 03 June 2025
21:19
کد خبر : 9383333
۱۸:۰۰

۱۴۰۰/۰۷/۲۵
در ادامه رایزنی‌های دفاعی و امنیتی؛

سرلشکر باقری به روسیه می‌رود

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح در راس هیات بلندپایه نظامی تا ساعاتی دیگر وارد مسکو می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بسیج، سردار سرلشکر محمد باقری در ادامه رایزنی‌های دفاعی و امنیتی خود با همسایگان و با هدف توسعه همکاری مشترک با فدارسیون روسیه به این کشور سفر می‌کند.

سردار سرلشکر باقری که به دعوت رسمی ارتشبد سرگئی شایگو وزیر دفاع روسیه عازم روسیه خواهد شد، قرار است درباره توسعه همکاری‌ها و مناسبات مشترک دفاعی و نظامی، مبارزه با تروریسم و بررسی تحولات منطقه‌ای و بین المللی با مقامات بلندپایه روسی گفتگو و تبادل نظر کند.

دعوت رسمی وزیر دفاع روسیه از رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح کشورمان، بیانگر نقش ویژه ایران در تحقق ثبات و امنیت منطقه و اذعان قدرت‌های جهانی بر لزوم نقش‌آفرینی ایران در معادلات منطقه‌ای و جهانی است.

این سفر همچنین ادامه تعاملات دو کشور برای هم‌افزایی و بهره‌گیری از ظرفیت‌های طرفین جهت تقویت توان دفاعی و نظامی دو کشور است.

تهران و مسکو به این نگاه واحد رسیده‌اند که راهکار رسیدن به ثبات و امنیت پایدار در منطقه، با تعامل سازنده و همگرایی همسایگان قابل اجراست.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید