آصفری در مراسم معارفه شهردار اراک گفت:

شورای شهر اراک روند ساخت مترو را دنبال کند/پل سنجان به اثر باستانی تبدیل شده است

نماینده مردم در مجلس گفت: اراک کارخانجات متعدد و مجموعه های علمی و دانشگاهی زیادی دارد که می توانند با هم افزایی و تشریک مساعی اراک را رشد و توسعه برسانند
کد خبر: ۹۳۸۷۵۳۱
|
۱۳ آبان ۱۴۰۰ - ۱۰:۱۱

به گزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی؛ محمد حسن آصفری ۱۳ آبانماه در آیین تکریم و معارفه شهردار اراک با اشاره به اقدام دیروز نیروی دریایی سپاه پاسداران در مواجهه با ناو امریکایی، اظهار کرد: این اقدام یکبار دیگر توانمندی بسیار بالای نیروی دریایی را نشان داد. آمریکا جرئت اقدام نظامی علیه ایران اسلامی را نداشته و نخواهد داشت.

وی با تاکید بر اینکه نظام جمهوری اسلامی از توانمندی بازدارنده توسط نیروهای مسلح با پشتیبانی از سوی مردم برخوردار است، گفت: امروز خوشبختانه تکلیف شهرداری اراک روشن شده است، قانون نیز فصل الخطاب است و همه وظیفه داریم که پشتیبان شهردار جدید اراک باشیم تا اقدامات مناسبی برای اراک صورت گیرد.

دکتر آصفری، تصریح کرد: بارها دیده ام افرادی که مسئولیت ندارند دائما نقد می کنند و ایراد می گیرند، اما نباید توجهی کرد، امروز باید وقت را صرف رفع مشکلات و حل چالش های مردم همچون بیکاری کرد، جوانان مستعد بسیاری در کشور و استان وجود دارند که جویای کار هستند، دانشگاه رفته اند تا آینده ای درخشان داشته باشند ولی بیکارند و باید فکری برای اشتغال آنان کرد.

وی با تاکید بر اینکه اراک قطب صنعت کشور است و نباید بیکار داشته باشیم، گفت: در سال جاری بیش از ۹ بار وزرا به مجلس خواسته شدند تا مشکلات مردم حل شود. امیدواریم در دولت سیزدهم گام هایی را برای حل مشکلات مردم به ویژه بیکاری شاهد باشیم.

دکتر آصفری با اشاره به حاشیه نشینی در اراک، اظهار کرد: حدود ۱۳ نقطه حاشیه نشین در اراک وجود دارد و ساکنین این مناطق نقش خود را برای انقلاب ایفا کرده اند، اراک روی گسل است و اگر روزی اتفاقی رقم بخورد مشخص نیست که چه فاجعه وحشتناکی را شاهد باشیم. برخی از کوچه ها حتی برای تردد کوچکترین خودروهای خدمات رسان و آتش نشانی مناسب نیست.

وی افزود: تصمیم بر این شد که بحث مالکیت کوی علی بن ابیطالب(ع) حل شود ولی نیمه تمام باقی مانده است و در این راستا شورای شهر باید مساعدت ویژه داشته باشد تا مشکلات مردم در بحث مسکن و عبور و مرور حل شود.

 آصفری با بیان اینکه بخشی از اقدامات لازم برای رفع الودگی شهر اراک تعریف شده است، گفت: یکی از این برنامه ها احداث مترو است و شورا باید فعالیت های لازم را در این حوزه دنبال کند، قطعا به عنوان نماینده مردم در پارلمان ملی حمایت لازم و هماهنگی را برای دیدار با وزرا و مدیران مربوطه خواهیم داشت. امروز هر مسئولی بیشتر به وزرا مراجعه کند و پیگیر باشد، قطعا بیشتر منتفع می شود و اگر شورا و شهرداری برنامه داشته باشند امور را پیگیری می کنیم.

وی ۴۷ درصد آلودگی هوا در اراک را مربوط به خودروها دانست و گفت: در دولت مصوب شد که برای شهرهای بالای ۵۰۰ هزار نفر، ایجاد مترو دنبال شود ولی اجرایی نشد و قطعا باید آنرا پیگیری کرد.

نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در بحث گردشگری عقب هستیم، در دره گردو اقدامات خوبی انجام شده است اما باید پیشرفت و توسعه بیشتری را دنبال کنیم، افزود: در بحث صنعت معتقدیم که نباید شاخص صنعتی خود را از دست بدهیم، مشکل جدی و کنونی ما مسئله بیکاری است و باید شهرک های صنعتی را توسعه داد و با حفظ استانداردهای زیست محیطی فعالیت صنایع کنونی رشد یابد.

آصفری در خصوص مرمت بازار تاریخی اراک، گفت: دیداری با وزیر میراث فرهنگی جهت ثبت جهانی داشتم و ظاهرا وزارت میراث فرهنگی در صدد ثبت جهانی بازار اراک است.

وی گفت: اراک کارخانجات متعدد و مجموعه های علمی و دانشگاهی زیادی دارد که می توانند با هم افزایی و تشریک مساعی اراک را رشد و توسعه برسانند، در مباحث عمرانی پروژه ها نباید مشمول زمان شود، به عنوان مثال پل سنجان به اثر باستانی تبدیل شده است. مذاکرات بسیاری با مسئولان مرتبط داشته ایم و امیدواریم که هرچه سریعتر تحول جدی را شاهد باشیم، طولانی شدن پروژه ها در استان ضعف به شمار می رود و امیدواریم که پروژه ها به سرعت و در زمان تعریف شده به بهره برداری برسد.

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار