۲۳ / اسفند / ۱۴۰۳ - 13 March 2025
07:09
۱۷:۳۴

۱۴۰۰/۱۰/۰۴
رئیس کل دادگستری استان البرز خبر داد؛

آزادی 14 نفر دیگر از زندانیان طالقان و اشتهارد

در بازدید دوره ای رئیس کل دادگستری استان البرز از ندامتگاه های استان، مشکلات ۱۳۰ زندانی اشتهارد و طالقان بررسی و با استفاده از نهادهای ارفاقی ۱۴ نفر آزاد شدند.

به گزارش خبرگزاری بسیج از کرج، حسین فاضلی هریکندی در حاشیه بازدید با زندانیان شهرستان‌های طالقان و اشتهارد، گفت: این بازدیدهای دوره ای بخشی از برنامه مدون معاونت امور نظارت بر زندان و اجرای احکام کیفری دادگستری استان البرز است که تاکنون در مورد همه زندانیان حوزه های قضایی استان یعنی فردیس، نظرآباد، چهارباغ، اشتهارد، طالقان، ساوجبلاغ و  برخی از نواحی کرج عملیاتی شده است.

آزادی 14 نفر دیگر از زندانیان طالقان و اشتهارد

حسین فاضلی هریکندی با اشاره به آزادی نزدیک به ۱۲۰ نفر در سه ماهه اخیر با اجرای برنامه دوره ای بازدید از ندامتگاه‌های استان، متذکر شد: امروز نیز با ۱۳۰ نفر از زندانیان دیدار و گفت‌و‌گو شد که شامل ۸۰ محکوم و ۵۰ متهم بودند و پس از استماع اظهارات مددجویان، دستور لازم برای رسیدگی صادر شد.

رئیس کل دادگستری استان البرز اضافه کرد: عمده درخواست‌ها در راستای تسریع در رسیدگی، کاهش مبلغ قرار تامین، درخواست مرخصی، ادغام محکومیت‌های متعدد و بررسی مجدد پرونده بود.

وی با اشاره به اینکه با دستورات صادره ۱۴ نفر از زندانیان با نهادهای ارفاقی نظیر مرخصی میان دوره و پایان حبس و نیز استفاده از پابند و آزادی مشروط آزاد شدند، تاکید کرد: در این دیدار همچنین وضعیت کلی دو حوزه قضایی اشتهارد و طالقان از حیث سیاست‌های کاهش جمعیت کیفری بررسی و مدیر کل زندان‌های استان گزارشی در این خصوص ارائه کرد.

این مقام مسئول یادآور شد: نکته قابل توجه در مورد دو حوزه قضایی طالقان و اشتهارد این بود که خوشبختانه هیچ زندانی‌ای بابت مهریه نداشتند که حاکی از توجه به سیاست‌های قوه قضائیه در این زمینه است.

انتهای پیام/ف


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید