۱۱ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 01 May 2025
01:31
کد خبر : 9405755
۱۲:۴۵

۱۴۰۰/۱۰/۱۶
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در اراک:

تکمیل تالار مرکزی اراک جزو اولویت هاست

اسماعیلی گفت:مجموعه تالار مرکزی اراک بالای ۷۵ درصد پیشرفت داشته و قطعاً اولویت ما در استان مرکزی تکمیل دو سالن تئاتر و موسیقی باقی‌مانده است.

به گزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی، محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی صبح امروز در جریان سفر به استان مرکزی در حاشیه بازدید از پروژه تالار مرکزی اراک در جمع خبرنگاران گفت: یکی از برنامه‌های اصلی وزارت فرهنگ و ارشاد در کشور این است که تالارهای مرکزی را با یک‌زمان بندی روشن به پایان برساند، مجموعه تالار مرکزی اراک بالای ۷۵ درصد پیشرفت داشته و قطعاً اولویت ما در استان مرکزی تکمیل دو سالن تئاتر و موسیقی باقی‌مانده است که امیدواریم به هر دو پروژه بودجه لازم اختصاص داده شود.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: پیش‌بینی‌ها در خصوص اختصاص این بودجه بر این است که همه نیازمندی‌های این پروژه در اولویت حل شود و به‌زودی شاهد افتتاح تالار موسیقی در این پروژه باشیم و یک برنامه ملی ویژه شهید سلیمانی نیز در این محل اجرا شود.

اسماعیلی تصریح کرد: به نظر بنده سالن موسیقی تا ابتدای سال جدید تکمیل می‌شود و تلاش است سالن تئاتر را هم با سرعت لازم و اهتمام استاندار و مجموعه استان در اختیار اهالی فرهنگ و هنر استان و کشور قرار دهیم.

وی تأکید کرد: این مهم ظرفیت فرهنگی استان را بالا می‌برد و ما می‌توانیم بسیاری از رویدادهای مهم فرهنگی و هنری مهم را در استان مرکزی برگزار کنیم.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه در مجلس اعلام کردیم که به دنبال عدالت فرهنگی هستیم افزود: به این معنی که همه کشور باید باهم دیده شود لذا اگر در تهران بنشینم طبیعتاً این امکان را نداریم که ظرفیت‌ها و حوزه‌های فرهنگی و هنری استان‌ها از نزدیک آشنا شویم به همین منظور تلاش می‌کنیم در یک فرصت کوتاه به همه استان‌های کشور سفرکرده و با همراهی مسئولین استانی مسائل و مشکلات را احصا کنیم.

اسماعیلی با اشاره به اینکه در همین سفرهای اولیه رئیس‌جمهور، بخش عمده‌ای از مشکلات زیرساخت‌ها فرهنگی کشور در حال حل شدن است اظهار داشت: در کشور با تالارهای شبیه تالار مرکزی اراک مواجهیم که شاید بیش از ۱۰ سال از زمان آغاز پروژه گذشته اما به سرانجام نرسیده‌اند که با این سفرها با زمان‌بندی دقیق در حال تکمیل بخش عمده پروژه‌های نیمه‌تمام در این دولت هستیم، پروژه‌های استان مرکزی هم جز همین پروژه‌ها است که فرایند تکمیل در اسرع وقت آن‌ها باید انجام شود.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی همچنین در این سفر از سالن ستارگان اراک نیز بازدید کرد.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید