حضور نیروهای جهادی در مناطق محروم زمینهای برای تربیت نیروی در تراز انقلاب
به گزارش خبرگزاری بسیج، سردار مظاهر مجیدی در نیز در آیین تجلیل از گروههای جهادی استان همدان اظهار داشت: ماهیت و هویت گروههای جهادی به شکلگیری انقلاب بر میگردد چراکه در این مقطع برای رفع مشکلات از توان آنها استفاده شد.
وی افزود: گروههای جهادی کار خود را به صورت خود جوش شروع کردند تا اینکه بسیج سازندگی، کمیته امداد امام خمینی (ره) و بنیاد شهید و امور ایثارگران شکل گرفت و کارها به صورت ساختارمند در این دستگاهها پیگیری شد.
فرمانده سپاه انصارالحسین (ع) استان همدان اظهار داشت: سپاه و بسیج برای استفاده از ظرفیت گروههای جهادی در استانها به صورت ساختارمند تلاش کرده و در دهه اخیر یک هزار و ۷۰۰ گروه جهادی ساماندهی شده و در بخشهای مختلف ورود کردند.
وی خاطرنشان کرد: گروههای جهادی به ویژه بسیج طلاب در موضوع کرونا پیشگام بوده و در تیمم و غسل میت افراد کرونایی اقدام کردند.
سردار مجیدی ادامه داد: وجود انگیزه بالا در گروههای جهادی سبب پی بردن آنها به مسایل و مشکلات روزمره و تلاش برای رفع مشکلات شد.
وی تاکید کرد: گروههای جهادی ظرفیت خوبی است که در اختیار نظام و انقلاب قرار گرفته و در صورت استفاده بهینه از این ظرفیت زودتر می توان به اهداف نظام دست یافت.
فرمانده سپاه انصارالحسین(ع) استان همدان حضور دانش آموزان و دانشجویان در گروههای جهادی را بسیار اثر گذار دانست و گفت: لمس محرومیت توسط نیروهای جهادی و پی بردن به مشکلاتی که مردم با آن مواجه هستند برای تربیت عملی انسان بسیار مهم است.
وی افزود: حضور نیروهای جهادی در مناطق محروم زمینه تربیت نیروی در تراز انقلاب را فراهم کرده و این افراد در صورت انتصاب در پست و مقامی مدیری موفق میشوند.
سردار مجیدی اظهار داشت: حرکت گروههای جهادی با پای کار آوردن خیران، مردمی کردن این حرکت و استفاده از ظرفیت جوانان اثربخشتر میشود.
* گروههای جهادی بازوان واقعی دولت سیزدهم
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار همدان نیز در این آیین گفت: دنبال بهرهگیری از توان و ظرفیت گروههای جهادی این استان برای تحقق اهداف، برنامهها و شعارهای دولت سیزدهم از جمله «محرومیتزدایی» و «عدالتگستری» هستیم.
مهدی باب الحوائجی اظهار داشت: گروههای جهادی بازوان واقعی دولت سیزدهم محسوب میشوند بنابراین برای ورود آنها به میدان کار و فعالیت در حال برنامهریزی هستیم.
وی اضافه کرد: گروههای جهادی میتوانند دولت سیزدهم را در تحقق محرومیتزدایی و عدالت محوری یاری دهند و با بهرهگیری از توان این افراد میتوان عدالت را در نقاط مختلف کشور گستراند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار همدان ادامه داد: دولت در سطح کلان و استانداری به عنوان مجری سیاستهای دولت، گروههای جهادی را به مثابه بازو و بال قوی و کمک کننده میداند، بنابراین این گروهها باید در راستای تحقق اهداف عالیه نظام اسلامی و دولت سیزدهم وارد عرصه شوند.
وی یکی از اهداف مهم شکلگیری گروههای جهادی را کادرسازی یا همان تربیت جوانان و نوجوانان توانمند، ولایی و مکتبی برای آینده کشور دانست و گفت: به طور حتم در صورت تحمل سختی و مشقت و لمس مشکلات، انسان آماده جامعه پذیری، مدیریت جهادی و ارائه خدمت به مردم میشود.
باب الحوائجی افزود: مهمترین علت پایداری و ماندگاری گروههای جهادی اخلاص در عمل، ایمان به خدا، خدمترسانی در راه رضای خدا، بیتوجهی به مشکلات و اهمیت ندادن به غفلت اداری در این مسیر پر اهمیت است.
در پایان این مراسم از ۲۰۰ گروه جهادی استان همدان تجلیل شد.
انتهای پیام/