ویژگیهای زن منتظر در زمان غیبت کدام است؟
به گزارش خبرگزاری بسیج از بوشهر، صدیقه مهدویانپور در نشست معرفتی «وظایف زن منتظر» که به همت ستاد مهدویت دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر و بهصورت مجازی برگزار شد با تعریفی از مفهوم انتظار اظهار کرد: یکی از مسائل مهم مربوط به مهدویت، مسئله «انتظار» است. انتظار بر دوش انسان منتظر تکالیفی میگذارد و زن جامعه منتظر نیز باید خود را آماده جهان مهدوی کرده و بر این اساس برای خود در جامعه نقشهایی را متناسب با هدف خلقت که همان رسیدن به مقام خلیفهاللهی بوده، ترسیم کند.
وی این نقشها را به سه دسته کلی فردی، خانوادگی و اجتماعی، فرهنگی و سیاسی تقسیم کرد و افزود: نقش فردی خود دربرگیرنده حیطه احساسی و رفتاری است که میتوان آن را در شناخت وجود خود، شناخت خدای متعال، بینش لازم به حجت خدا و امام جستجو کرد.
مسئول امور زنان و خانواده دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر برای وظایف در سطح خانوادگی وظیفه زن منتظر را تربیت نسل مهدوی و همسرداری شایسته دانست و گفت: برای رساندن نسل مهدوی به هویت و هدف خلقت، نیاز به هویتسازی در خانواده از طریق فضاسازی، قصهگویی، حضور در مکانهای متبرکه و برنامههای دیگر فرهنگی است.
مهدویانپور وظیفه زن منتظر در بخش اجتماعی، فرهنگی و سیاسی را انسانسازی برشمرد و عنوان کرد: به لحاظ فرهنگی، هویت بخشی اسلامی نسل حاضر، رعایت تقوی، عفاف و حجاب و تأمین امنیت روانی نسل ظهور بر عهده زن منتظر است. برای بخش سیاسی نقش زن منتظر نیز میتوان به افزایش قدرت شناخت تحولات اجتماعی، سیاسی و ترسیم نقش دفاعی زنان را نام برد و در بخش فرهنگی، زن منتظر میتواند به ترویج ارکان فرهنگ اسلامی همچون فرهنگ عاشورا بپردازد.
انتهای پیام/
منبع:خبرگزاری آنا