علی اکبر خواجهای در گفتوگو با خبرنگار بسیج در شیراز، از برگزاری این جشنواره در شیراز خبر داد و اظهار داشت: از دی ماه ابلاغیه برگزاری جشنواره با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری و تاکیدات ایشان در ارتباط با جریانسازی سرود در کشور، به استانها ابلاغ شد.
به گفته وی از استان فارس در سایت جشنواره 225 اثر از شهرها و روستاهای مختلف ثبتنام کردند که این عدد بسیار بزرگ و قابل توجه است.
خواجهای ادامه داد: شناسایی گروههای سرود، حتی در دورترین نقاط روستاهای استان اتفاق افتاد و با شناسایی این گروههای نقشآفرین، میتوانیم حتی بعد از جشنواره هم به عنوان اجراهای پاتوقی از آنها استفاده کنیم تا در ایام کرونایی، از کانال سرود بتوانیم هم کار اثرگذار فرهنگی رقم زده و هم دل مردم را در ایام مختلف شاد کنیم.
دبیر جشنواره سرود فجر در فارس تصریح کرد: این جشنواره متشکل از 225 اثر از استان فارس است که 215 اثر در سایت بارگذاری شده و در نهایت بعد از داوری آثار، به 25 گروه برتر رسیدیم که در روز شنبه با هم به رقابت پرداختند.
وی با اشاره به داوران پرقدرت این جشنواره در فارس از استاد غلامرضا کافی، وحید رئیسی و آرمان منورصادق نام برد و افزود: از میان این 25 گروه، چهار گروه برتر برای ضبط یک آیتم تلویزیونی جهت پخش در ایام تعطیلات نوروز از شبکه استانی انتخاب شدند که با رای مردمی یک گروه برتر به مرحله کشوری راه پیدا خواهد کرد.
خواجهای با بیان اینکه یک گروه هم مستقیم با رای داوران به مرحله کشوری اعزام میشود، ادامه داد: یک گروه دیگر هم در بخش ویژه «سردار سلیمانی» به مرحله کشوری راه یافت.
دبیر استانی جشنواره سرود فجر در فارس با بیان اینکه در مجموع از 10 گروه برتر تجلیل خواهد شد، از برگزاری مراسم اختتامیه این جشنواره در ایام 25 تا 29 فروردین ماه 1401 خبر داد و گفت: با توجه به اینکه مرکز آفرینشهای فرهنگی و هنری سپاه فجر فارس متولی و محور استانی و دبیرخانه این جشنواره است، نظر به این است که این دبیرخانه در سالهای آتی هم به صورت دائمی و فعال باشد تا کارهای فاخر را جمعآوری، و استعدادهای نهفته استانی را شناسایی و شکوفا کند.
به گفته مسئول مرکز آفرینشهای فرهنگی و هنری سپاه فجر فارس، این مرکز مجهز به اتاق به صوت و تصویر حرفهای و پویانمایی است که در بحث موسیقی و تولید محتوا در خدمت گروههای سرود است.
انتهای پیام/