خبرهای داغ:
فرماندار دیر:

۱۵۰ کیلومتر شبکه فرسوده آبرسانی در دیر

فرماندار دیر گفت: در حال حاضر ۱۵۰ کیلومتر شبکه فرسوده آبرسانی داریم که برای بازسازی آن ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است که تأمین آن در توان شهرستان نیست.
کد خبر: ۹۴۳۲۷۲۲
|
۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۰۴:۳۵

۱۵۰ کیلومتر شبکه فرسوده آبرسانی در دیر

به گزارش خبرگزاری بسیج از دیر،یونس باربرز صبح یکشنبه در نشست شورای اداری شهرستان دیر اظهار داشت: طرح عادلانه سازی و مردمی سازی یارانه‌ها برای کشور نعمت و به سود مردم است و مانع قاچاق کالا به کشورهای همسایه خواهد شد.

فرماندار شهرستان دیر با بیان اینکه دیگر شاهد کمبود کالاهای اساسی در کشور نخواهیم بود، افزود: رئیس جمهور از روی صداقت این طرح را اجرا کرده است و همه دستگاه‌ها با روشنگری کمک کنند کشور از این پیچ تاریخی عبور کند.

وی با تاکید بر اینکه خط انقلاب امیدآفرینی است، تاکید کرد: هرکس چه داخلی و چه خارجی در این شرایط اگر بخواهد دولت را تضعیف و به معاندانی که به دنبال کشاندن مردم به خیابان‌ها هستند کمک کند، در خط ضد انقلاب است.

باربرز با بیان اینکه ما از حقوق مردم کوتاه نمی آییم، گفت: در کنار اجرای طرح عادلانه سازی یارانه‌ها باید نظارت بر بازار شدت یابد و با متخلفان برخورد جدی شود.

 

وی درباره هفته ملی جمعیت، خاطرنشان کرد: یکی از مؤلفه‌های قدرت هر کشوری جمعیت است و مدیران کارکنان خود را به ازدواج و فرزندآوری تشویق کنند.

فرماندار شهرستان دیر خواستار تشکیل قرارگاه جوانی جمعیت شد و ابراز کرد: برگزاری کارگاه‌های فرهنگ سازی فرزندآوری به صورت جهادی دنبال شود.

وی با تقدیر از دست اندرکاران راه اندازی بیمارستان صحرایی در روستای الی شمالی، بیان کرد: این اقدام نوعی جهاد در راستای معیشت مردم و عادلانه سازی یارانه‌ها است.

باربرز از حضور پزشکان قرارگاه امام رضا (ع) در شهر دیر خبر داد و یادآور شد: ۴۵ پزشک فوق تخصص شامل چشم، گوش و حلق و بینی، دندان پزشکی، زنان و زایمان و قلب و عروق و … از ۱۲ تا ۱۵ خرداد در مدارس سعیدی و حجاب دیر مستقر می‌شوند و کلیه جراحی‌های مورد نیاز به صورت رایگان در بیمارستان دیر و کنگان انجام می‌دهند.

 

وی درباره مشکلات شهرستان در حوزه آب، گفت: تا زمانی که آب از منبع پایداری مثل دریا تأمین نکنیم مشکل داریم؛ ۵۰ درصد آب شرب از خط کوثر و مابقی از ۱۹ حلقه چاه تأمین می‌شود که رو به شوری می‌روند.

باربرز با تاکید بر استفاده از منبع ذخیره آب توسط مردم، عنوان کرد: با همکاری خیرین ۴۰۰ منبع هزار لیتری ذخیره آب با اعتبار ۸۰۰ میلیون تومان خریداری شده که در اختیار روستاییان نیازمند قرار می‌گیرد.

وی یادآور شد: در حال حاضر ۱۵۰ کیلومتر شبکه فرسوده آبرسانی داریم که برای بازسازی آن ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است که تأمین آن در توان شهرستان نیست.

 

فرماندار شهرستان دیر با بیان اینکه ادارات نسبت به ثبت زمین‌های خود اقدام فوری داشته باشند، گفت: به دلیل نبود طرح کاداستر ۱۱۰ هکتار از زمین‌های شهرستان دیر در شهرستان‌های همجوار قرار گرفته که اصلاح آن زمان بر است، بنابراین ادارات نسبت به ثبت زمین‌های خود اقدام کنند البته حقوق مردم باید رعایت شود.

وی تصریح کرد: شهرداران اعتبارات خود را برنامه ریزی شده هزینه کنند و به دنبال اجرای طرح‌های ماندگار در زمینه گردشگری باشند.

فرماندار شهرستان دیر با بیان اینکه مدیران باید پاسخگوی مردم باشند، افزود: یکی از معیارهای مهم سنجش عملکرد مدیران رضایت جامعه هدف است.

 

انتهای خبر/

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار