فاطمه فردی، فرمانده حوزه مقاومت بسیج ۴۱۴ عفاف خواهران سپاه ناحیه امام هادی(ع) به مناسبت دهه کرامت در راستای تشریح برنامه های این حوزه و پایگاه های تابعه، در گفتگو با خبرنگار بسیج گفت: پایگاه های بسیج تابعه با هدف احیای هویت دخترانه و تاکید بر نقش های ۴ گانه دختری، مادری، همسری و نقش اجتماعی ذیل اردوهای تشکیلاتی و تربیتی مادرانه دخترانه در اردوگاه شهید رجایی کرج اجرا کردند.
وی افزود: جنگ شادی با اجرای حجت الاسلام ابراهیمیان، بازی های گروهی، مسابقه سفره سالم و ساده، نقاشی دورهمی و ... از جمله بخش های این اردوها بود.
فردی ادامه داد: اجرای تئاتر گروه نوجوانان، نمایش های ورزشی، جنگ شادی، حضور خادمیاران رضوی، ایستگاه صلواتی، غرفه های کودک، میز مشاوره، برگزاری کارگاه های آموزشی سبک زندگی با حضور دکتر عزیزی و پیک مهربانی از جمله برنامه های اجرا شده در سطح محله با هدف اعتلای محله در دهه کرامت می باشد.
وی با اشاره به مرحله اول رزمایش جهاد امید آفرینی بیان کرد : با هدف نشاط افزایی و مهارت افزایی در بین کودکان برنامه های خلاقیت محوری چون کارگاه قصه گویی ،اوریگامی ،آموزش سفال ،رنگ انگشتی جمعی ،کاردستی ،گروه تئاتر کودکان ،نقاشی و... در منطقه شهرک امیر المومنین(ع) و زاغ تپه کمالشهر، و پارک چهارم و پنجم آق تپه ( شهرک ولیعصر عج الله )، غرفه کودکان و نقاشی صورت در حاشیه جشن بزرگ دختران آفتاب و مشارکت در برگزاری این جشن ، همراهی در برگزاری جشنواره غذا و لباس های محلی منطقه آق تپه ، همراهی وهماهنگی های لازم در راستای برگزاری ویژه برنامه دورهمی فرشتگان ، تعامل در برگزاری ویژه برنامه شهادت امام صادق(ع) در فاطمیه کمالشهر صفحات زیبایی از فعالیتهای بسیجیان این حوزه در این رزمایش بوده است.
فرمانده حوزه ۴۱۴ عفاف بااشاره به بسیج خواهران و نقش و دستاوردهای آن در جامعه گفت: بسیج خواهران بستری را فراهم کرده است تا هر کس با هر نوع استعداد و خلاقیت بتواند در آن حضور پیدا کند. به طوریکه امروزه بسیج خواهران گستردهترین تشکل مردمی زنان است که با حفظ جایگاههای حضور و سازمان یافته میکوشد تا در دفاع همه جانبه از انقلاب اسلامی و دستاوردهای آن با بهرهگیری از توصیههای اسلام، دیدگاه های امامین انقلاب بهترین پتانسیلهای خود را به کار بگیرد.
فردی خاطرنشان کرد: ایجاد و تقویت هویت دخترانه و زنانه با تاکید بر نقش های مادری، دختری، همسری و نقش اجتماعی، برنامه های آموزشی و کارگاههای افزایش مهارت خانواده و زوجین ، ایجاد ،توسعه و تقویت صندوق های قرض الحسنه ،برنامه های محرومیت زدایی با محوریت گروه های جهادی ،ایجاد و حمایت از مشاغل خرد و خانگی با اولویت زنان سرپرست خانوار ،توسعه طرح های مطالعاتی، تقویت بنیه علمی بسیجیان ، اخلاق و معنویت ،معرفت و بصیرت افزایی در جامعه بانوان ، برنامه های ورزشي و تفریحی ،ارتقاء سواد و مهارت های رسانه ای، اردوهای تربیتی_ تشکیلاتی ، برنامه های جذاب در راستای ایجاد شادی و نشاط در خانواده و محلات ،تبیین عرصه های فکری و عقیدتی بسیج بر اساس احصاء نظام مسائل بانوان در دستور کار پایگاه ها قرار دارد که ان شاءالله زمینه ساز تحقق دولت کریمه حضرت مهدی(عج) و تحقق تمدن نوین اسلامی باشد.
وی در پایان با تاکید بر افق اندیشه امام(ره) و مقام معظم رهبری، تصریح کرد: می توان زن، عفیف، محجبه و شریف بود اما در عین حال، در متن و مرکز جامعه بود. این توجه هم زمان به حضور دختران و زنان هم در متن و هم در مرکز، یکی از شاخصه های «الگوی سوم زن» است که نشان می دهد بانوان ما چه به عنوان پیروانی پیگیر و چه به عنوان پیشتازان پی ریز می توانند و باید در حوزه های مختلف جامعه نقش ایفا کنند.
به عبارتی : در منظومه فکری رهبری معظم ، ظهور بانوان در عرصه های انقلاب اسلامی میتواند معرف تعریفی جدید از زن در ساحت های سه گانه «رشد و تهذیب شخصی» ، «تشکیل و حفظ خانه و خانواده متعادل» و « ولایت و جهاد اجتماعی» باشد که ظرفیت های جهانی شدن و بن بست شکنی بحران بین المللی زن را دارد.
انتهای پیام/ ر