۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
12:34
کد خبر : 9442402
۱۴:۱۵

۱۴۰۱/۰۴/۱۲

۲ فروند شناور تجاری حاوی ‌لوازم خانگی قاچاق ‌در خلیج فارس توقیف شد‌

‌جانشین فرمانده مرزبانی استان خوزستان از توقیف دو فروند شناور باری و کشف صدها دستگاه لوازم خانگی قاچاق در آب‌های شمال خلیج فارس خبر داد.

سرهنگ منصور رضا عزیزی با اشاره به هوشیاری نیروهای مرزبانی اظهارداشت: ماموران پایگاه دریابانی بندر ماهشهر در راستای مبارزه با قاچاق کالا و ارز، و حین کنترل شناورهای عبوری در آب‌های شمال خلیج فارس 2 فروند شناور باری حامل کالای قاچاق که به سمت بنادر خوزستان در حرکت بود را شناسایی متوقف کردند.

جانشین مرزبانی خوزستان افزود: ماموران در بازرسی از شناورهای توقیف شده 95 دستگاه یخچال ، 60 دستگاه کولر گازی ، 65 دستگاه ماشین لباسشویی ، 40 دستگاه ماشین ظرفشویی ، 25 دستگاه ماکروفر و 30 دستگاه جارو برقی را کشف کردند.

سرهنگ عزیزی در پایان با اشاره به دستگیری 8 نفر در این رابطه تصریح کرد: کارشناسان ارزش کالاهای کشف شده را بیش از 100 میلیارد ریال برآورد کردند که پس از تشکیل پرونده اولیه سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی تحویل داده شدند.

انتهای پیام /


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید