سرگرد پاسدار حمید قنواتی فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان آغاجاری درگفتگو باخبرنگار خبرگزاری بسیج در شهرستان آغاجاری بیان نمود:به فرموده امام راحل که گفتند آمریکا هیچ غلطی نمی کند الان هم نمی تواند حرفی برای گفتن داشته باشد فقط یک توپ توخالی است.
وی افزود:ما امروز بمناسبت ادعای حقوق بشرآمریکایی که صدالبته فقط شعار حقوق بشر میدهدجمع شدیم که به دنیا و بخودش بگوییم که چرا ادعا میکنی که حقوق بشر را رعایت میکنی و دست از حمله چپاول کشورها برنمی داری.
در ادامه امام جمعه محترم شهرستان گفتند:جنایت های بیشمار آمریکا و کشتار مردم درکشورهای دیگر و راه اندازی شبکه های فارسی درگروه های مجازی ضد مردم ایران و بد عهدی آنان نشان از این است که فقط شعار حقوق بشر رامی دهند ودر عمل خلاف آن را ثابت می کنند.
فرمانده قنواتی در پایان اظهار داشت:من ازهمه کسانی که در برپایی این مراسم خصوصاحوزه امام حسین علیه السلام که با ما همکاری لازم را داشتند کمال تشکر و قدر دانی را دارم.