۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
03:17
کد خبر : 9443097
۲۲:۳۱

۱۴۰۱/۰۴/۱۵

دستگیری اختلاس‌گر 20 میلیاردی در "رامهرمز"

سردار صالحی از دستگیری اختلاسگر 20 میلیارد ریالی در شهرستان رامهرمز و کشف تعداد زیادی اوراق قضائی، اسناد مالی،کپی کارت ملی مشتریان و همچنین یک قبضه اسلحه پنج تیر شورشی به همراه 10 عدد فشنگ مربوطه خبر داد.

سید محمد صالحی فرمانده نیروی انتظامی استان خوزستان در جمع خبرنگاران اظهار کرد:با انجام کار اطلاعاتی و تحقیقات گسترده پلیسی ماموران فرماندهی انتظامی شهرستان رامهرمز متوجه اختلاس یکی از کارمندان بانک‌های آن شهرستان شدند،که پس از هماهنگی با مرجع قضائی در یک عملیات غافلگیرانه متهم را که قصد خروج از شهرستان را داشته دستگیر کردند.

وی افزود:در بازرسی از مخفیگاه متهم، تعداد زیادی اوراق قضائی، مُهر، اسناد مالی،کپی کارت ملی مشتریان و همچنین یک قبضه اسلحه پنج تیر شورشی به همراه 10 عدد فشنگ مربوطه کشف شد.

فرمانده انتظامی استان خوزستان با اشاره به تشکیل پرونده اولیه و ارجاع آن به مراجع قضائی، تصریح کرد: تا کنون اختلاس بیش از 20 میلیارد ریال از مشتریان با حضور نماینده حقوقی آن اداره محرز شده است.

صالحی از شهروندان خواست در صورت مشاهده هر گونه جرایم اقتصادی، موضوع را از طریق مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اطلاع دهند.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید