به گزارش خبرنگار بسیج در ناحیه مقاومت بسیج آبادان سروان پاسدار حسین دشتی انگالی افزود؛در راستای گرامیداشت یاد وخاطره شهدا و جانبازان وبلاخص شهدا و جانبازان این منطقه که در دوران دفاع مقدس با ایستادگی خود نگذاشتند دشمنان به این خاک دست پیدا کنند و تا آخرین لحظه در این منطقه مرزی ماندند تا اینکه به شهادت ویا به درجه جانبازی نائل آمدند، که این خود یک حرکت و کار بزرگی بود که در نزد خدا پاداش والایی دارد واین را میطلبد که همه این حقیقت بزرگ را درک کنند که با وجود چنین افرادی ایران اسلامی در جنگ تحمیلی توانست به پیروزی برسد، به همت بنیاد شهید و مرکز بسیج از خانواده های معظم شهدا و جانبازان دیدار وزحمات آنها تقدیر بهعمل آمد.
فرمانده مرکز مقاومت بسیج اروندکنار؛ در این دیدار ضمن اینکه از صبروبردباری که طی این سالها این خانواده داشتند تحسین کردند و پای درد و دل آنها نشستند و قول مساعد دادند که تاجایی که امکان دارد با همکاری بنیاد شهید خواسته های آنها را پیگیری کنند وافزودند؛ که هرکاری برای این خانواده ها انجام شود در حد آنها کم است و این خانواده هابه گردن همه ماها حق دارند.
فرمانده مرکز مقاومت بسیج اروندکنار در پایان: ضمن تبریک عید سعید قربان با اهدای لوح تقدیر و هدیه ای به رسم یادبود از زحمات خانواده های معظم شهدا و همچنین جانبازان و رزمندگان دوران دفاع مقدس تقدیر به عمل آوردند.
یادداشت | فرشاد عالی
یادداشت / حسین زارع
یادداشت| روایتی از حماسه جهادی بسیجیان در جنگهای ۱۲ روزه و رمضان