۲۳ / مهر / ۱۴۰۵ - 15 October 2026
۰۸:۱۹
کد خبر : 9444071
۱۲:۲۱

۱۴۰۱/۰۴/۲۱

برگزاری اجتماع سراسری مادران و دختران مدافعان حریم خانواده

همزمان با آغاز دهه امامت و ولایت ،اجتماع سراسری مادران و دختران مدافعان حریم خانواده با اجرای سفیران مهر و برپایی غرفه عفاف ، پویش سلامت و تقدیر از خواهران فعال در زمینه های مختلف در هندیجان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج در هندیجان، همزمان با دهه امامت و ولایت و گرامیداشت هفته عفاف و حجاب، به همین منظور اجتماع سراسری مادران و دختران مدافعان حریم خانواده همراه با غرفه های عفاف وحجاب و سفیران مهر در سطح هندیجان و سالن خلیج فارس اداره فرهنگ وارشاد اسلامی شهرستان هندیجان برگزار شد.


در ادامه گزارش خبری ،این مراسم با سخنرانی امام جمعه،اجرای سفیران مهر درسطح هندیجان ، تقدیر از فعالان فرهنگی، هنری، قرآنی ، ورزشی ، علمی پژوهشی ، کار آفرینی و نویسندگی و برپایی غرفه عفاف و حجاب گروه جهادی پایگاه مقاومت بسیج حضرت معصومه(س) و پویش سلامت حوزه خواهران باحضور فرماندار ، امام جمعه و دیگر مسئولان محلی و بسیجیان خواهر و برادر و قشرهای مختلف مردم شهرستان هندیجان برگزار شد.

امام جمعه شهرستان هندیجان حجت الاسلام والمسلمین سید عبدالحمید حسینی با تبریک دهه امامت و ولایت و گرامیداشت هفته عفاف وحجاب اظهار داشت : حجاب از ضروریات دین هست و استحکام خانواده یکی از لوازمش دین داری است و حجاب دارای ارزش های ممتازی است .

وی افزود: حجاب بهترین پوشش در مقابل هر تهدیدی است و دشمنان دراین باره دست به همه نوع فتنه انگیزی می زنند که جامعه اسلامی ما را هدف قرار بدهند که بایستی همه ماها با بصیرت و هوشیاری با پیروی از سوره ها و آیات شریف قرآنی و فرمایشات نورانی اهل بیت علیه السلام و بزرگان دینی و مقام معظم رهبری در زمینه های عفاف و حجاب الگو قرار بدهیم و در جامعه با فرهنگ سازی مناسب ترویج نمائیم.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید