به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج خوزستان در شادگان، پاسدار دزفولی از برگزاری محفل انس با قرآن کریم در مسجد حضرت فاطمه (س) و دیگر پایگاه ها توسط بسیجیان خبر داد .
دزفولی زاده تشریح کرد. قرآن کتابی برای تمام اعصار و قرون است و در تمام زمینه های زندگی بشری اعم از فرهنگ، اجتماع، تربیت، معنویات و ... راهکار و برنامه مدون دارد که عنایت به آیات الهی می تواند ما را در راه سعادت رهنمون سازد.
ایشان در ادامه افزودند ؛ هر انسان با ایمانی که به تلاوت قرآن بپردازد، قرآن با گوشت و خون او آمیخته شده و پروردگار، او را در ردیف فرشتگان قرار دهد و قرآن، نگاهبان او در روز قیامت خواهد بود... و آن که در این امر، متحمل دشواری بیشتری شود، پاداش او دوچندان خواهد بود.
وی ضمن تاکید بر این که برای اُنس با قرآن باید دارای برنامه منظم بود، گفت: «با توجه به این که قرآن کریم، رزقِ روحی مؤمن است، باید این تغذیه، مستمر و دائمی باشد.