۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
19:02
کد خبر : 9446472
۲۲:۴۹

۱۴۰۱/۰۴/۳۰

اولیای دم در اهواز به حرمت عید غدیر خم از قصاص قاتل گذشتند

معاون قضایی و رئیس توسعه حل اختلاف خوزستان گفت: اولیای دم در اهواز به حرمت عید سعید غدیر خم، پس از سه ماه، از قصاص قاتل گذشتند.

علیرضا باوی معاون قضایی و رئیس توسعه حل اختلاف خوزستان، امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: سه ماه قبل، در پی درگیری میان دو خانواده در اهواز یک نفر به قتل می‌رسد و این حادثه منجر به تنش و اختلاف‌های شدید میان طرفین شد.

باوی تصریح کرد: پس از بازداشت قاتل، بزرگان و ریش سفیدان طرفین درخواست ورود شورای حل اختلاف برای حل و فصل این موضوع شدند، که بلافاصله با دستورهای قضایی کارگروهی متشکل از اعضای شعبه ۴۹ شورای حل اختلاف ویژه عشایر، ستاد صبر و همیاران صلح جهت رفع خصومت‌های پیش آمده میان طرفین جلسات متعددی برگزار کردند.

وی ادامه داد: در روز‌های دهه مبارک ولایت، رایزنی‌ها و مذاکره‌ها صورت گرفته میان دو خانوار به ثمر نشست و در آستانه عید سعید غدیر خم خانواده مقتول به حرمت امام علی(ع) و این عید بزرگ از قصاص قاتل فرزند خود گذشت کردند.

باوی گفت: در نهایت این پرونده پس از سه ماه منتهی به صلح و سازش شد.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید