فرمانده سپاه روح‌الله استان مرکزی:

توانمند سازی خانواده و رسیدن به ایران قوی مهمترین مولفه طرح ایران جوان بمان است/ آموزش ۳۰۰ نفر به عنوان سفیران طرح «ایران جوان بمان» در استان مرکزی

سردار «کریمی» گفت: اجرای طرح «ایران جوان بمان» توسط سپاه و بسیج در استان مرکزی در دستور کار قرار گرفته است که در این راستا علاوه بر تشکیل کمیته‌ها و کارگروه‌های تخصصی، بیش از ۳۰۰ نفر به عنوان سفیران طرح تربیت شده‌اند.
کد خبر: ۹۴۵۴۷۲۲
|
۰۹ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۵:۱۹

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج استان مرکزی،سردار سرتیپ‌دوم پاسدار «محسن کریمی» فرمانده سپاه روح‌الله استان مرکزی، در کارگاه توانمندسازی سرمربیان طرح «ایران جوان بمان» در اراک، اظهار داشت: به برکت تفکر و فرهنگ بسیج، امروز انقلاب اسلامی فرصت درخشش و ظهور پیدا کرده و گام دوم انقلاب فصل شکوفایی انقلاب اسلامی در همه ابعاد است که لازمه این ترویج و گسترش فرهنگ بسیجی بوده و ایران اسلامی امروز در اوج اقتدار و سربلندی قرار دارد و این به برکت ولایت فقیه و معنویت است.

فرمانده سپاه روح‌الله استان مرکزی افزود: یکی از مهمترین پایه‌های انقلاب اسلامی مسئله خانواده بوده که از اهمیت بسیاری برخوردار است و دشمن برای از بین بردن پایه‌های خانواده هدف‌‌گذاری کرده و یکی از ابعاد مهم جنگ شناختی دشمن، ضربه زدن به هویت خانواده است.

سردار کریمی بیان کرد: خانواده پایگاه کمال انسانیت و محیط تربیت و پروش استعداد‌ها و مهمترین رکن پیشرفت جامعه است که اگر در مسیر تربیت اسلامی باشد، سهم بزرگی در کمال و پیشرفت کشور دارد.

وی ادامه داد: شهدای انقلاب اسلامی در کانون خانواده‌های انقلابی و مذهبی تربیت شدند و نقش تربیت پدران و مادران مومن در این راستا بسیار مهم است؛ لذا اهمیت به مسئله خانواده سرمایه‌گذاری برای پیشرفت و آینده انقلاب است.

فرمانده سپاه روح‌الله استان مرکزی با تأکید بر اینکه جایگاه خانواده در سپاه بسیار با اهمیت است، گفت: نهاد مقدس سپاه محدود به پاسداران نیست؛ بلکه خانواده‌های محترم آن‌ها عضوی از خانواده ارزشمند نهاد سپاه هستند.

وی افزود: امروز خانواده پاسداران با همراهی و تربیت صحیح فرزندان، نقش مهمی در اجرای صحیح ماموریت‌ها و رسالت‌های سپاه دارند و خانواده پاسدار از همه جهت باید الگو و مظهر ایمان و ارزش‌های اسلامی باشد.

سردار کریمی در تشریح جزئیات طرح «ایران جوان بمان»، بیان کرد: طرح ارزشمند «ایران جوان بمان» سپاه دارای مولفه‌های مهمی بوده که مهمترین آن‌ها تقویت و ترویج سبک زندگی اسلامی در جامعه است و هادیان این طرح سفیران سبک زندگی اسلامی در جامعه هستند و نقش مهمی در نهادینه‌سازی سبک زندگی اسلامی در جامعه دارند.

وی افزود: افزایش جمعیت، تقویت روحیه جهادی و بسیجی، تقویت عفاف و حجاب در جامعه، افزایش معنویت و توانمندسازی خانواده‌ها برای رسیدن به ایرانی قوی، از دیگر ابعاد طرح «ایران جوان بمان» بوده که لازمه این اقدامات فرهنگ‌سازی و گفتمان سازی است و باید مورد توجه قرار گیرد.

فرمانده سپاه روح‌الله استان مرکزی خاطرنشان کرد: اجرای طرح «ایران جوان بمان» توسط سپاه و بسیج در استان مرکزی در دستور کار قرار گرفته است که در این راستا علاوه بر تشکیل کمیته‌ها و کارگروه‌های تخصصی، بیش از ۳۰۰ نفر به عنوان سفیران طرح تربیت شده‌اند و برای ترویج و تقویت گفتمان ایران جوان فعالیت می‌کنند.
انتهای پیام/

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار