۲۳ / مهر / ۱۴۰۵ - 15 October 2026
۰۷:۰۳
کد خبر : 9455760
۰۰:۳۵

۱۴۰۱/۰۶/۱۵

فراهم بودن آب، یخ و امکانات سرمایشی در چذابه

رئیس ستاد عتبات عالیات خوزستان گفت: هیچگونه کمبودی به لحاظ آب آشامیدنی ، یخ و امکانات سرمایشی در مواکب چذابه وجود ندارد.

حجت‌الاسلام سید محمود موسوی با بیان اینکه فعالیت مواکب در مرز چذابه از دهم شهریور آغاز شد، اظهار کرد: مواکب از همان بدو شروع عاشقانه، مومنانه و با روحیه جهادی و ایثارگونه پای کار آمدند و آماده پذیرایی از زائران اربعین حسینی هستند.

رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات خوزستان افزود: همانگونه که تعداد زائران افزایش پیدا می‌کند خدمات ما نیز افزایش پیدا کرده و زائران تاکنون به لحاظ اسکان و صرف سه وعده غذایی، میان وعده و آب شرب خنک مشکلی نداشتند.

وی با بیان اینکه مردم به فکر پشتیبانی و تامین آب برای مواکب نیز باشند و نذورات خود را در اختیار مواکب قرار دهند، گفت: با توجه به گرمای هوا به ویژه هنگام ظهر انتظار می‌رود مردم در تهیه آب خنک و یخ در همه شرایط برای زوار ما را تنها نگذارند.

موسوی با تاکید بر اینکه هیچ گونه کمبودی به لحاظ آب آشامیدنی وجود ندارد، بیان کرد: با توجه به افزایش تدریجی زائران و گرمای هوا باید برای پذیرایی از آن‌ها آمادگی داشته باشیم.

وی با بیان اینکه جمعیت زائران با سال‌های گذشته قابل مقایسه نیست، عنوان کرد: اگر چه در همه مواکب سیستم سرمایشی وجود دارد، اما با توجه به این جمعیت هوا گرم است و لازم است اقدامات بهتر و بیشتری انجام شود.

 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید