تربیت نیروهای انقلابی با همکاری مشترک بسیج و دولت/ دو قرارگاه جهادی در استان یزد تشکیل و تجهیز شود
به گزارش خبرگزاری بسیج از یزد؛ سردار محمد زهرایی در کارگروه بسیج سازندگی استان یزد که با حضور مسئولان استان برگزار شد، با بیان اینکه انقلاب اسلامی چهلسالگی خود را پشت سر گذاشته و به بالندگی رسیده است، گفت: از این انقلاب که در گام دوم قرار دارد رفتار عاقلانه و باتدبیر انتظار میرود.
وی ادامه داد: رهبر معظم انقلاب بیانیه گام دوم انقلاب را ابلاغ کردند و ارکان نظام و به ویژه دولت و دستگاههای اجرایی مکلف شدهاند نقشه راه خود را بر مبنای این بیانیه تطبیق دهند.
رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور عنوان کرد: سازمان بسیج مستضعفان در یک فرایند یک و نیم ساله سند اعتلای دهساله خود را بر مبنای بیانیه گام دوم انقلاب به محضر مقام عظمای ولایت ارائه داد و با نظر ایشان تغییراتی در آن اعمال شد و به ابلاغ رسید و اکنون ما دارای فرمانی با نام سند اعتلای بسیج هستیم.
زهرایی افزود: مانند انقلاب اسلامی، بسیج هم گام دومی شد که تفاوت بسیار زیادی با گام اول دارد، بسیج گام دوم، بسیج همه مردم است و فقط بسیج ساختار بسیج، اقشار، نواحی بسیج، عضو گروههای جهادی، حلقههای صالحین و ... نیست و همه مردم را در برمیگیرد.
وی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب بسیج را پاره تن مردم دانستند، گفت: بسیج مصلحت مردم را به هیچوجه کنار نمیگذارد و در گام دوم انقلاب به دنبال قشری که در ادبیات سیاسی به آن قشر خاکستری میگویند، هستیم و باید برای همه توفیق خدمت فراهم شود.
زهرایی گفت: اکنون در مرحله سوم گام دوم انقلاب که دولت سازی اسلامی است قرار داریم و با سرکار آمدن دولت سیزدهم به ریاست رئیسی نظام امیدوار شده است که دولت سازی اسلامی رقم بخورد و رویکردهای این دولت نشان میدهد که در حال حرکت به این سمت هستیم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه اتفاقات اخیر موجب سوءاستفاده دشمنان شد، گفت: حوادث اخیر نشان از گسست نسلها وجود دارد و رهبری نیز در دیدار با پیشکسوتان جهاد خطاب به آنها فرمودند همانگونه که شما دفاع مقدس را درک کردید باید کاری کنید که جوانان، نسل جدید و به ویژه دانشآموزان نیز به همین درک برسند بنابراین باید به آنها توجه ویژه داشت و ارتباط را با نسل جدید زیاد کرد.
رئیس بسیج سازندگی کشور افزود: آینده ما را قضاوت خواهد کرد که چه تصمیماتی گرفتیم و باید داشتههای خود را در اختیار نسل جدید قرار دهیم و به آنها منتقل کنیم، باید دانش آموزان و فرزندان ما، واقعیتهای دفاع مقدس را ببینند نه اینکه در فضای مجازی تربیت شود و نتوانیم آنها را توجیه کنیم و این بر عهده بسیج است.
زهرایی با بیان اینکه برای دولت سازی اسلامی بخش مردم خواهی شعارهای دولت را بسیج باید بپذیرد، گفت: ضرورت دارد دولت و بسیج در کنار هم قرار گیرند و از این جهت طرح جامع محرومیت زدایی مردم خواهی را به رئیس جمهور تقدیم کردیم تا شعارهای مردمی دولت را بسیج عملی کند که مورد استقبال دولت قرار گرفت.
وی ادامه داد: با برگزاری جلسات مستمر و متعدد، مقرر شده بسیج طرحهای خود را در زمینه اقداماتی که با دولت همکاری مشترک دارد ارائه دهد و وزیر مربوطه نیز حضور پیدا میکند به تفاهم یا قرارداد با بسیج ختم میشود.
زهرایی احیای هزار صنایع خرد و ایجاد ده هزار صندوق قرضالحسنه مردمی در کشور را از جمله این اقدامات برشمرد و افزود: حمایت، تسهیلگری و دوندگی در این زمینه با بسیج است و بار منابع مالی و تسهیلات آن را دولت تأمین خواهد کرد.
وی آبرسانی به بیش از ۷ هزار روستای محروم را از دیگر همکاریهای مشترک بسیج با دولت اعلام کرد و افزود: مقرر شده با همراهی و همافزایی که صورت میگیرد آبرسانی به روستاها تا سقف ۱۶ هزار روستا نیز برسد، همچنین ساخت ۴۰ هزار مسکن برای مددجویان کمیته امداد در کشور در دستور کار بسیج قرار دارد که ساخت ۱۰ هزار واحد آن تا پایان سال به اتمام میرسد.
وی گروههای جهادی و صندوقهای قرضالحسنه از دو تا شبکه مردمی بسیج خواند و افزود: اقدامات بسیج توسط حلقههای میانی به نام صندوقها در اقتصاد مقاومتی و گروههای جهادی در محرومیتزدایی در حال انجام است.
زهرایی با اشاره به درخواست فرمانده سپاه الغدیر استان یزد در خصوص افزایش سهمیه قیر استان یزد گفت: سهمیه قیر استان یزد را با توجه به سیل اخیر و آسیبهایی که معابر روستایی یزد وارد شده است حداقل به دو برابر افزایش میدهیم و سهمیه پنل خورشیدی را نیز آمادگی داریم که در یزد به دو برابر برسانیم.
وی گفت: مقرر شده دو قرارگاه جهادی را تجهیز کنیم که گروههای جهادی دیگر را در خود ساماندهی میکنند تا در عملیات و حوادث مختلف مانند سیل و زلزله سراغ همه گروهها نمیرویم و قرارگاههای جهادی عملیات را منسجم میکنند که در یزد ۵۰۰ میلیون تومان بسیج سازندگی کشور کمک خواهد کرد و استاندار نیز در این زمینه میتواند کمک کند چرا که این قرارگاهها بازوی دستگاههای اجرایی در حوادث و وقایع مختلف هستند.
رئیس بسیج سازندگی کشور با تأکید بر لزوم تداوم کمکهای مؤمنانه گفت: در چند روز آینده سری جدید کمکهای مؤمنانه در اختیار سپاه استان یزد قرار میگیرد و کمک دستگاههای اجرایی نیز در این زمینه اهمیت دارد، چرا که ما باید بپذیریم که بخشی از جامعه دچار آسیب شدند و این اقدام مُسکِن ضروری برای آنهاست که رهبر معظم انقلاب نیز بر انجام و استمرار این کمکها تأکید دارند.
زهرایی با بیان اینکه همکاری بسیج با دولت به منظور تربیت نیروهای انقلابی درحوزههای مختلف انجام میگیرد، گفت: علاوه بر کمکهای بسیج مستضعفین به بسیج سازندگی استان یزد، از استاندار یزد درخواست داریم که تجهیزات و ماشینآلات مهندسی را در اختیار بسیج سازندگی قرار گیرد و از هر ردیف اعتباراتی که در سازمان برنامه بودجه استان امکان دارد به بسیج سازندگی کمک شود.
وی با بیان اینکه از سال گذشته دهکده اقتصاد مقاومتی شروع شده است، ادامه داد: کارگاههای اشتغالزایی خرد در استان ایجاد شود که بازارشان در دل این دهکدههای اقتصاد مقاومتی تأمین میشود و آمادگی داریم راهبران شغلی که در سراسر کشور فعال کردیم را برای استان یزد نیز فعال کنیم و خوشهسازی و برندسازی محصولات استان یزد را نیز انجام دهیم.
وی با بیان اینکه باید فناوری خاص انقلاب خودمان را پیگیری کنیم، اربعین حسینی و سرود سلام فرمانده را خاص این انقلاب دانست و افزود: از این جنس اتفاقات را در اقتصاد مقاومتی نیاز داریم، صندوقهای قرضالحسنه و ایجاد صنایع تبدیلی میتوانند بستری برای بانکداری اسلامی خاص انقلاب باشند که از جنس بانکداریهای فعلی نیستند.
انتهای پیام/