۲۳ / مهر / ۱۴۰۵ - 15 October 2026
۰۷:۰۶
کد خبر : 9460853
۱۴:۱۳

۱۴۰۱/۰۷/۱۳

راهپيمايى دانشجو یان انقلابى در تجمع دانشجویان دانشگاه هاى شهيد چمران و علوم پزشكى اهواز

دانشجويان و اساتيد دانشگاه هاى استان خوزستان با شرکت وحضور پر شور خود و با شعارهای انقلابی در تجمع معترضین و فریب خوردگان، اقدامات و اتفاقات اخير آنها را محكوم كردند.

صادق شاهوار پور اضافه کردند ؛ در خصوص شبهات و دسیسه های غرب و اسرائیل غاصب و مزدوران داخلی و خارجی کشور باعث آشوب و اغتشاش و خرابکاری در سطح دانشگاههای کشور و اهواز گردید. و فضای ناامن و خسارات مادی و معنوی بسیاری برای عموم مردم و دانشجویان بوجود آوردند .


ایشان اضافه کردند؛ البته عداوت و دشمنی غرب و وابستگان به آنها مسئله تازه و جدیدی نیست چرا که غرب و سرویس های جاسوسی اسرائیل از پیشرفت و موفقیت دانشجويان ما ناراحت است و بعلت این موضوعات، دست به چنین حرکات خبیثانه ایی می زند . و این یک امر تازه و جدیدی نیست چرا که دشمن کارش دشمنی و خرابکاری و نفاق است.


وی در پایان گفت ؛ با تدابیری که اتخاذ گردید باعث شده فضای ملتهب و نا آرام و پرتنشی که آشوب گران و فریب خوردگان از فضای مسالمت آمیز درست کرده بودند ، کم رنگ و فروکش نماید. ولی باید انزجار و برائت از اغتشاشگران و خرابکاران و درخواست جهت محاکمه افراد اصلی آنها باشد .


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید