۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
07:16
کد خبر : 9462064
۱۱:۴۳

۱۴۰۱/۰۷/۲۱

مشکل حادی در زمینه تامین اقلام دارویی وجود ندارد

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: کمبود برخی اقلام دارویی، کشوری و کمبود برخی دارو‌ها مقطعی است، اما مشکل حادی در این زمینه وجود ندارد.

رضا گنجی معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز درخصوص وضعیت دارو در خوزستان گفت: کمبود برخی اقلام دارویی، کشوری و کمبود برخی دارو‌ها مقطعی است، اما مشکل حادی در این زمینه وجود ندارد.

وی با اشاره به کمبود متیل دوپا در استان و تاکید بر لزوم تامین این دارو، افزود: باتوجه به پیش‌بینی افزایش مصرف آنتی بیوتیک‌ها با آغاز فصل سرما در حال مکاتبه با سازمان غذا و دارو هستیم تا سهمیه خوزستان نیز افزایش یابد.

گنجی در خصوص تامین سرم گفت: بیمارستان‌ها از نظر تامین سرم مشکلی ندارند و با توجه به فروش نقدی سرم از سوی کارخانه تولید، بخش خصوصی که توانایی خرید نقدی دارند نیز تقریبا مشکلی در تامین آن ندارند.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با اشاره به تامین واکسن آنفلوآنزای ایرانی و خارجی، ادامه داد: به نظر می‌رسد در فصل پاییز مشکل حادی از نظر تامین دارو‌های مورد نیاز نداشته باشیم.

پایان متن/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید