حجت الاسلام عبدالرضا رستگار روز یکشنبه در حاشیه مراسم تشییع پیکر شهید گمنام در اهواز در گفت و گو با خبرنگار بسیج بیان کرد: شهدا شاهد و ناظر بر اعمال ما هستند؛ همانطور که آنها با تمام وجود در مقابل دنیای استکبار ایستاده و تمام هستی خود را در راه خدا دادند امیدواریم که این حس به جوانان ما منتقل شود.
وی با بیان اینکه در گفت و گو با جوانان، باید با زبان خودِ آنها حرف بزنیم افزود: افشاگری و بصیرت گرایی که در مدارس انجام می شود بسیار خوب بوده و می تواند منشا خیر و برکت باشد. معتقدم می توان با زبان هنر، شعر، فیلم و تئاتر با جوان حرف زد و از این روش استقبال بیشتری خواهد شد.
وی ادامه داد: می توان از طریق فضای مجازی که بسیار اثرگذار بوده و ارتقای سواد رسانهای جوانان را به همراه داشته، با آنها صحبت کرد.
مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس خوزستان نیز به خبرنگار بسیج گفت: امروز یک روز بیاد ماندنی است، چرا که پیکر یک شهید گمنام ۱۸ساله بر دستان دانش آموزان محجبه و جوانان انقلابی اهواز تشییع شد.
سردار عبدالرضا حاجتی افزود: امروز برای اهواز و خوزستان روز بزرگی است، آرتین ها آمدند تا به دنیا نشان دهند ما پیرو ولایت هستیم. این ها رحم به آرتین های چهارساله نکرده و مرد نیستند.
وی درباره جنایت تروریستها در حرم شاهچراغ در شیراز گفت:آنها با این ترورهای کور چه غلطی میخواهند بکنند؟
وی درباره شرکت پرشور دانش آموزان در آیین تشییع پیکر این شهید گمنام بیان کرد: امروز از هر مدرسه اهواز ۴۰ دانش آموز برای شرکت در این مراسم آمدند که نشان میدهد پیرو ولایت فقیه هستند.
وی افزود: رسانه های بیگانه خودشان این شور مردمی را تحلیل کنند اما قطعا سانسور می کنند.
گفتنی است همزمان با روز بسیج دانش آموزی، پیکر پاک یک شهید گمنام دوران دفاع مقدس، امروز یکشنبه هشتم آبان در اهواز تشییع و خاکسپاری شد.
در این آیین که اقشار مختلف مردم به ویژه دانش آموزان حضور داشتند، پیکر این شهید از حرم حضرت علی بن مهزیار اهوازی(ع) به طرف خیابان ۲۴ متری تشییع و در پارک شهید صباغان خاکسپاری شد.