۲۳ / مهر / ۱۴۰۵ - 15 October 2026
۱۳:۵۹
کد خبر : 9464882
۲۰:۴۸

۱۴۰۱/۰۸/۰۸
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران خوزستان:

اداره هایی که به تعهدات خود در قبال جامعه ایثارگران عمل نکنند نمره منفی می‌گیرند

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران خوزستان گفت: چنانچه دستگاه‌های اجرایی و عمومی به تعهدات خود نسبت به جامعه ایثارگران استان عمل نکنند ۵۰ درصد نمره ارزشیابی سالانه مدیران آن دستگاه ها کسر خواهد شد.

حسن نورانی روز یکشنبه در نشست روسا، مدیران و معاونان بنیاد شهید استان و شهرستان‌ها در خصوص همفکری آخرین بخشنامه‌های ایثارگران با هدف حل و اجرایی شدن مصوبات ایثارگران در بنیاد شهید خوزستان افزود:در نشستی که به تازگی با استاندار خوزستان برگزار شد مصوب شد، دستگاه‌ها به تعهدات خود نسبت به جامعه ایثارگران عمل کنند و اگر غیر از این باشد ۵۰ درصد از نمره ارزشیابی مدیران کسر خواهد شد که خوشبختانه استاندار این نمره را منوط به تایید و رضایت بنیاد شهید از ارگان ها و سازمانها عنوان کرد.

وی بیان کرد: در صورت اجرایی نشدن قانون ، می‌توانیم آنان را به مراجع قانونی به دلیل عدم تمکین به مقررات و بخشنامه‌ها معرفی کنیم.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران خوزستان اظهار داشت:بر اساس بند (ل) تبصره ۹ قانون بودجه سال ۱۴۰۱ ، مصوب شده بود همه دستگاه‌ها، نهادها و سازمان ها یک درصد از بودجه خود را برای ترویج فرهنگ ایثارگری و شهادت تخصیص دهند و بنیاد شهید طبق قانون موظف است عملکرد دستگاهها را جمع آوری کند و به سمع و نظر سران سه قوه و در نهایت مقام معظم رهبری برساند.

وی ادامه داد:اگر مدیران این وظیفه ای را که بر عهده دارند به درستی انجام ندهند ما وظیفه خود را انجام می دهیم و آن وظیفه ،انعکاس عملکرد دستگاه‌ها به مقام بالا است.

مدیرکل بنیاد شهید امور ایثارگران خوزستان با تاکید بر زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا اظهار داشت: بنیاد شهید باید در ترویج فرهنگ ایثارگری و شهادت در جامعه پیشتاز باشد.

نورانی خدمت به خانواده شهدا و ایثارگران را افتخاری الهی برای خادمان شهدا توصیف و در ادامه با تاکید بر بهره مندی از نیروی انسانی و برنامه ریزی برای خدمت بیشتر یادآور شد: مطمئن هستم با همت و پشتکاری که در شما است اتفاقات خوبی در مسیر خدمتگزاری به خانواده شهدا و ایثارگران رخ خواهد داد.

وی تصریح کرد: شما مدیران بنیاد شهید به عنوان دستگاه برجسته ، انقلابی و جهادی باید در سطح استان و شهرستان بدرخشید و با افتخار برای خانواده شهدا و ایثارگران خدمت کنید.

نورانی افزود: ارزش های انقلاب و ۱۰ هزار و ۵۰۰ پدر و مادر شهید پشت شماست، ۳۷هزار جانباز و ۲هزار و ۷۵۰ آزاده پشتیبان شما هستند و باید برای احقاق حق جامعه هدف تلاش کنیم.

وی ادامه داد: برای هر صندلی مدیریتی ۷۳ شهید جان داده است و اکنون نوبت ما است که به وظیفه قانونی خود که همان خدمت به خانواده شهدا و ایثارگران است عمل کنیم.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران خوزستان با انتقاد از کم کاری و کم توجهی برخی دستگاههای اجرایی در امور ایثارگران افزود:اگر مدیران و دستگاه‌ها وظیفه خود را انجام داده بودند اکنون نباید ۱۱ هزار بیکار و ۱۰ هزار خانواده ایثارگر بدون مسکن و زمین داشته باشیم.

استان خوزستان ۲۳هزار شهید تقدیم انقلاب و اسلامی کرده است.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید