حجت الاسلام علیرضا ملک، مسئول سازمان بسیج طلاب و روحانیون سپاه امام حسن مجتبی (ع) استان البرز در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری بسیج از کرج گفت: یکی از مأموریت های این سازمان، نهضت بصیرت و روشنگری برای طلاب و روحانیون در زمینه اتفاقات روز و حرکات اعتقادی و غیراعتقادی در سراسر جهان است.
وی افزود: سازمان بسیج طلاب و روحانیون، نشست های روشنگری تمام وقایع جهانی را به صورت خلاصه برای اساتید و طلاب مطرح می کند تا جامعه هدف علاوه بر تحصیل علمی در حوزه های علمیه، در زمینه سیاست نیز اطلاعات لازم را کسب کرده و بتوانند مسائل سیاسی روز را تحلیل کنند.
مسئول سازمان بسیج طلاب و روحانیون سپاه امام حسن مجتبی (ع) استان البرز با اشاره به اینکه امروز چشم جامعه ما به روحانیت و نگاه و تحلیل های آن هاست، بر ضرورت بروز بودن روحانیون تاکید و عنوان کرد: در این راستا معاونت بصیرت و دینی سازمان بسیج طلاب فعال شده که اقدام به توجیه و بصیرت افزایی روحانیون می کند.
حجت الاسلام ملک افزود: این معاونت تمامی برنامه های سیاسی جهان هستی را در اختیار طلاب و روحانیون قرار می دهد تا آن ها نیز بتوانند مانند روحانیون بزرگی که در دوران انقلاب اسلامی، ایفای نقش کردند، مبارز باشند و نسبت به روشنگری و بصیرت افزایی مردم اقدام کنند و برای شبهات آن ها پاسخ مناسبی داشته باشند.
وی با اشاره به برگزاری نشست های بصیرت سیاسی در تمامی حوزه های علمیه، در روزهای دوشنبه هر هفته بیان کرد: در این جلسات، مسائل سیاسی برای طلاب تبیین و آن ها از نظر سیاسی و اعتقادی، توسط کارشناسان مجرب تغذیه می شوند تا علاوه بر رشد فکری حوزه های علمیه، بتوانند مبلغان خوبی نیز باشند.
مسئول سازمان بسیج طلاب و روحانیون سپاه امام حسن مجتبی (ع) استان البرز از برگزاری تجمع روشنگری و بصیرت طلاب و روحانیون استان البرز با سخنرانی حجت الاسلام تویسرکانی، رئیس سازمان بسیج طلاب و اساتید کشور، در روز سه شنبه 10 آبان، ساعت 9 صبح در مصلی کرج خبر داد و گفت: این نشست با هدف محکوم کردن اغتشاشات منافقان و افراد خبیثی که در صدد ضربه زدن به انقلاب هستند، برگزار می شود.
حجت الاسلام ملک تصریح کرد: در این تجمع، طلاب و روحانیونی که به واسطه انقلاب اسلامی و خون شهدا، امروز به عنوان مبلغ در جایگاه های مختلف فرهنگی قرار دارند، مشت های گره کره خود را بر فراز آسمان می گیرند و اعلام می کنند که تا مکتب اسلام زنده است، ما نیز زنده، در کنار ملت ایران و در مقابل دشمنان هستیم.
وی اذعان کرد: اگر افرادی قصد خدشه وارد کردن به مکتب اسلام و ارزش ها و آرمان های انقلاب را داشته باشند، اولین کسانی که در خط مقدم مقابله قرار خواهند گرفت، طلاب هستند؛ طلاب و روحانیون که خود را فدایی ملت ایران می دانند، به واسطه عهد بستن با آرمان های انقلاب و شهدا در این نشست شرکت می کنند.
مسئول سازمان بسیج طلاب و روحانیون سپاه استان البرز اظهار کرد: طلاب البرزی در نشست و تجمع روشنگری و بیدارگری که در پی هتک حرمت حرم شاهچراغ شیراز و شهادت جمعی از هموطنان برگزار می شود، ضمن ابراز بیزاری از حرکات غیرانسانی اغتشاشگران، اعلام می کنند که تا آخرین قطره خون خود، برای دفاع از آرمان های اسلام و انقلاب در مقابل دشمنان ایستادگی خواهند کرد.
حجت الاسلام ملک خاطرنشان کرد: ما با تمام توان و تا پای جان، با دشمنان و منافقان مبارزه می کنیم و آتشی که توسط استکبار جهانی و همدستانش برافروخته شده را فرو می نشانیم به گونه ای که تا ابد، روسیاهی آن بر چهره کریه دشمنان بماند و مطالعه کنندگان تواریخ نیز به خباثت و ذلالت آن ها پی ببرند.
وی اضافه کرد: با این اقدام، نسل های بعدی مکتب اسلام با مطالعه تاریخ در می یابند که روحانیون از ابتدا، با رسالت ترویج فرهنگ اسلامی، نه تنها دست به هیچ اقدام ننگینی نزدند و در مقابل مردم ارزشگر جامعه خود نایستادند بلکه برای دفاع از ملت، در مقابل دشمنان ایستادگی کردند و انسان ها را به سمت رشد فضائل اخلاقی سوق دادند.
مسئول سازمان بسیج طلاب و روحانیون سپاه استان البرز بیان کرد: از دیگر اهداف برگزاری این نشست بصیرتی این است که اعلام کنیم ای کسانی که خود را ابرقدرت می دانید اما توخالی و پوشالی هستید، بدانید که روحانیت زنده است و در مقابل هر حرکتی که انسان ها را ذلیل و خوار نشان دهد، می ایستد.
حجت الاسلام ملک با اشاره به حرکت روحانیت در مسیر اسلام خاطرنشان کرد: طلاب با برگزاری این نشست ضمن اعلام آمادگی برای مقابله با دشمنان، اعلام می کنند که دست از حرکت در مسیر مکتب اسلام و آرمان های آن و حفظ جایگاه شهدایی که جهاد کردند تا همین روحانیون زنده بمانند، بر نمی دارند و برای تداوم این مکتب جانفشانی خواهند کرد.
وی اظهار کرد: ما روحانیون و طلاب با اتکا به وعده الهی، دست به دست هم می دهیم و آنقدر در مقابل دشمنان ایستادگی می کنیم تا پیروز شویم. در این تجمع ضمن محکومیت حرکات اغتشاشگران، اعلام می کنیم که در کنار ملت هستیم و توهین، افترا و ناسزاگویی به خود را تحمل می کنیم اما تن به ذلت نمی دهیم و مکتب اسلام را طوری پیش می بریم که در آینده اثری از دشمنان نباشد.
انتهای پیام/ص