به گزارش خبرنگار بسیج از کرج، حنانه ضیایی نیا و ریحانه ضیایی نیا دانش آموز بسیجی موفق، قهرمان شنا و رزمی کار می باشند.
در همین ارتباط خبرنگار بسیج، با این دو خواهر موفق و قهرمان گفت و گویی داشته که خواندنی است.
ریحانه ضیایی گفت: دانش آموز پایه دهم رشته تجربی مدرسه بهارستان می باشم و قرار است ان شاء الله خانم دکتر بشوم.
وی ادامه داد: بسیجی می باشم و تمام فعالیت هایم در بسیج را از حضورم در حلقه های صالحین گرفته تا گروه های سرود و شرکت کردن در راهپیمایی ها را دوست دارم.
حنانه ضیایی نیا در خطاب به هم سن و سال هایش و دانش آموزان بیان کرد: بچه ها مسیر زندگی خودشان را با والدین انتخاب کنند و از جمع خانواده ها غافل نباشند. اگر سوال و شبهه ای دارند از والدینشان بپرسند و با هم گفت و گو کنند.
وی افزود: ۱۱ بار خانوادگی سال تحویل ها به کربلا رفته ایم، پدرم حافظ قرآن است و به همین دلیل در فضای خانه و حتی ماشین همیشه صوت قرآن بوده و من و خواهرم ریحانه در فضای معنوی و قرآنی بزرگ شده ایم.
حنانه ضیایی نیا با اشاره به موفقیت و قهرمانی اش در رشته شنا، اظهار کرد: دوست دارم با کسب موفقیت و تلاش برای جامعه مفید باشم، علاوه بر کار رزمی، نزدیک به ۹ سال است که تخصصی شنا کار می کنم و در این رشته قهرمان شده ام.
ریحانه ضیایی نیا دانش آموز بسیجی موفق، قهرمان شنا و رزمی کار
وی گفت: دانش آموز پایه ۶ مدرسه ۱۳ آبان می باشم و دوست دارم با درس خواندن به مراحل بالای دینی دست پیدا کنم.
ریحانه ضیایی نیا افزود: علاوه بر کار رزمی ۵ سال است که به صورت تخصصی شنا کار می کنم و در این رشته قهرمان شده ام.
وی در خطاب به هم سن و سال هایش بیان کرد: ما باید به درس توجه داشته باشیم، درس بخوانیم تا برای جامعه فرد مفید و موفقی باشم. برای ما الآن فقط درس خواندن ضرورت دارد، مسائل دیگر ضرورت ندارد.
گفت و گو با مادر
مرضیه ضیایی نیا اظهارکرد: همیشه به دخترهایم گفته ام در تمام شوون زندگی الگوی شما حضرت زهرا(س) باشد، با استفاده از این الگو می توانید همیشه اولین ها باشید و در جامعه در زمره افراد موفق و نامدار قرار بگیرید.
وی افزود: سعی کرده ام همراه و دوست دخترهایم باشم. توصیه من به تمام والدین این است که با بچه هایشان دوست و همراه باشند.
انتهای پیام/ ر