۲۳ / مهر / ۱۴۰۵ - 15 October 2026
۰۹:۰۷
کد خبر : 9466714
۰۷:۳۹

۱۴۰۱/۰۸/۱۷

اهداء 66 سری جهیزیه به زوجهای جوان در خرمشهر

با مشارکت سپاه و کمیته امداد امام خمینی، امروز تعداد 66 سری جهیزیه طی مراسم باشکوهی تقدیم زوجهای جوان خرمشهری شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج دفتر نمایندگی ولی فقیه ناحیه مقاومت بسیج، با زحمات و پیگیری های شبانه روزی فرمانده پرتلاش و بسیجی سپاه خرمشهر و تلاش‌های بسیج سازندگی ناحیه، عصر روز دوشنبه مورخ 16 آبان ماه در محل سپاه ناحیه خرمشهر، 66 سری جهیزیه با حضور سردار خادم سیدالشهداء، فرمانده محترم قرارگاه کربلا، امام جمعه محترم خرمشهر ، مسئولین شهرستان، شیوخ وبزرگان عشیره های خرمشهری، فرماندهان نیروهای نظامی و انتظامی توزیع شد.

سرهنگ پاسدار محمد لویمی ضمن خیر مقدم و تشکر از حضور همه میهمانان، گزارشی از اقدامات انجام گرفته برای آماده سازی این مراسم ارائه نمودند و در ادامه امام جمعه محترم شهرستان و فرمانده محترم قرارگاه کربلا سردار خادم سیدالشهداء سخنانی در خصوص اهمیت موضوع بیان نمودند.

هدف از این اقدام خداپسندانه کمک و مساعدت به تسهیل در امر ازدواج جوانان عزیز است که همه مسئولان و دستگاه‌های مختلف نظام جمهوری اسلامی برای تحقق کامل این هدف باید لبیک به ندای ولی امر مسلمین جهان داده، چرا که مقام معظم رهبری درباره این موضوع تاکیدات و اهتمام وافری دارند و همواره مسئولان و متولیان امر را به آن ترغیب و توصیه می فرمایند. وبحمدالله سپاه پاسداران و کمیته امداد حضرت امام پیشگام درانجام این امر خیر هستند و مثل همیشه در تهیه و تامین هزینه های این دوره هم با اهتمام این دو نهاد انقلابی محقق شده که شاهد مراسم باشکوه آن هستیم.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید