۲۳ / مهر / ۱۴۰۵ - 15 October 2026
۰۹:۰۷
کد خبر : 9467134
۱۴:۱۲

۱۴۰۱/۰۸/۱۹

واگذاری ۱۵۰ هکتار زمین برای اجرای نهضت ملی مسکن در خوزستان

استاندار خوزستان گفت: ۱۵۰ هکتار زمین مازاد دولتی در خوزستان به طرح نهضت ملی مسکن واگذار شد.

صادق خلیلیان استاندار خوزستان صبح امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با هدف اجرای طرح نهضت ملی مسکن ۱۵۰ هکتار زمین مازاد دولتی در خوزستان اختصاص یافت.

خلیلیان ادامه داد: طرح نهضت ملی مسکن با هدف خانه دار شدن شهروندان اجرایی شد و از مزایای این طرح می‌توان به فعال شدن صنایع وابسته به مسکن اشاره کرد.

وی افزود: برای ساخت ۶۰ تا ۷۰ هزار مسکن در سال در استان خوزستان هدف گذاری لازم صورت گرفته است و برای احداث ۳۵۰ هزار مسکن نیز زمین مورد نیاز تامین شده است.

استاندار خوزستان با اشاره به واگذاری ۱۵۰ هکتار اراضی مازاد دولتی برای اجرای طرح نهضت ملی مسکن ادامه داد: ساخت ۱۰ هزار واحد مسکونی در حال انجام می‌باشد.

خلیلیان بیان کرد: ساخت واحد‌های مسکونی نهضت ملی مسکن در مناطق فرهنگ شهر و اکباتان اهواز با پیشرفت خوبی در حال انجام است و پیش بینی می‌شود تعدادی از این واحد‌ها تا پایان امسال به شهروندان واگذار شود.

پایان پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید