۲۲ / اسفند / ۱۴۰۳ - 12 March 2025
20:02
۱۲:۴۰

۱۴۰۱/۰۸/۲۱
در بوستان‌های پردیسان انجام شد؛

هدیه بسیجیان پایگاه حضرت زینب(س) قم به دختران بدحجاب

نوجوانان بسیجی پایگاه حضرت زینب(س) در اقدامی خودجوش و با رویکرد «آتش به اختیار» و در راستای فریضه امر به معروف و نهی از منکر با اهدای دلنوشته و هدایایی دختران و بانوان بدحجاب را به استفاده از چادر دعوت کردند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از قم، یکی از مصادیق مفهوم «آتش به اختیار» اجرای فعالیت‌های فرهنگی با موضوع امر به معروف و نهی از منکر است.

دختران نوجوان بسیجی حلقه صالحین شهید محسن حججی پایگاه خواهران حضرت زینب(س) با سرگروهی خانم علوی در اقدامی آتش به اختیار با طراحی دلنوشته، نامه، و هدایایی از دختران بدحجاب به استفاده از چادر به‌عنوان حجاب برتر دعوت کردند.

این اقدام در بوستان‌های پردیسان با جامعه مخاطب بانوان و دختران بدحجاب دنبال شد که افراد مخاطب با دریافت هدایا حس خوبی نیز دریافت کردند.

انتهای پیام/هاشمی


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید