فرمانده سپاه ناحیه ساوجبلاغ:

تکیه بر دانش بومی و ظرفیت های علمی صنعتی داخلی موجب موفقیت سردار طهرانی مقدم بود

فرمانده سپاه ناحیه ساوجبلاغ گفت: تکیه بر دانش بومی و ظرفیت های علمی صنعتی داخلی موجب موفقیت سردار طهرانی مقدم بود.
کد خبر: ۹۴۶۷۶۹۳
|
۲۲ آبان ۱۴۰۱ - ۲۲:۵۸

به گزارش خبرگزاری بسیج از کرج، سرهنگ جان محمدلو فرمانده سپاه ناحیه مقاومت شهرستان ساوجبلاغ ضمن گرامیداشت سالروز شهادت سرلشکر شهید حاج حسن طهرانی مقدم اظهار داشت: شهید طهرانی مقدم، از نخستین افرادی بود که با یک آتش بار توپخانه ۱۵۵ میلیمتری کششی، یک توپخانه ۱۳۰ میلیمتری و و یک آتشبار ۱۰۵ میلیمتری پرتغالی غنیمتی از بعثی‌ها در سال ۱۳۵۹ توپخانه سپاه را تشکیل دهد.

وی ادامه داد: شهید طهرانی مقدم بعد‌ها با استفاده از این توپخانه در لشکر امام حسین علیه السلام اصفهان مواضع دشمن بعثی را بمباران کند.

به گفته وی، مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی درباره کارشکنی لیبی در حوزه موشکی و همکاری با ایران می‌نویسد:" در سال ۱۳۶۵ کشور لیبی براساس توافق قبلی چندین فروند موشک اسکاد به همراه لانچر پرتاب به ایران فرستاد و قرار شد در پادگانی که از قبل تعیین‌شده بود کار آماده‌سازی موشک‌ها و سکوی پرتاب تحت نظر کارشناسان لیبیایی انجام شود. اما به یکباره خبرمی رسد که این کارشناسان بدون هماهنگی قبلی با ایرانی‌ها همراه با برخی قطعات حساس موشک‌ها به سفارت لیبی رفته اند و در واقع کار را معلق گذاشته اند. درحقیقت «معمر قذافی» با این اقدام خود به دنبال امتیاز گیری و باج‌خواهی ویژه از ایران بود.
وقتی این خبر به گوش شهید طهرانی مقدم می‌رسد وی به همراه گروه کاری خود در کمتر از دو ماه موشک‌ها را عملیاتی کرده و آماده شلیک به مواضع عراقی‌ها می‌کند.
ازآنجایی‌که موشک‌های اسکاد از هزینه‌های بالایی برخوردار بودند و معمولا برای هدف قراردادن اهداف مهم و کاربردی استفاده می‌شدند، شهید طهرانی مقدم بر آن شد که با استفاده از ظرفیت‌های علمی داخلی به سمت ساخت موشکی با هزینه‌های پایین‌تر که بتواند اهداف نزدیک و کم اهمیت‌تر را هدف قرار دهد، حرکت کند. سرانجام وی موفق شد در سال ۱۳۶۶ راکت نازعات را که برد آن بین ۸۰ تا ۱۵۰ کیلومتر بود تولیدکند."

جان محمدلو افزود: در واقع آنچه که موجب موفقیت سردار شهید طهرانی مقدم در انجام اهداف و ماموریت‌های خویش بود، باور برتوانایی بر اساس تکیه‌بر دانش بومی و ظرفیت‌های علمی، صنعتی داخلی بود.

وی در پایان تصریح کرد: امروز اگر در مسائل دفاعی به پیشرفت های بی نظیری دست پیدا کردیم مدیون رشادت ها و زحمات کسانی هستیم که در راه نظام مقدس جمهوری اسلامی جان خود را تقدیم کردند و همه ی ما باید در مسیر شهدای عزیزمان حرکت کنیم و قدر این نظام و انقلاب را بدانیم و به نقل از سردار دلها حاج قاسم سلیمانی که اینگونه بیان کردند؛امروز قرارگاه حسین بن علی امام حسین علیه السلام، ایران است. بدانید جمهوری اسلامی حرم است و این حرم اگر ماند، دیگر حرم‌ها می‌مانند. اگر دشمن، این حرم را از بین برد، حرمی باقی نمی‌ماند.

انتهای پیام/ ر

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار