به گزارش خبرگزاری بسیج از کرج، علی قاسم پور، رئیس شورای اسلامی شهر کرج در هشتادمین جلسه رسمی شورای شهر کرج، به نمایندگی از اعضای شورا از عملکرد خوب دستگاه ها و نیروهای امنیتی، نظامی و انتظامی و اعضای شورای تامین استان البرز و شهرستان ها در اتفاقات و آشوب های اخیر قدردانی و برای همه آن ها آرزوی سلامتی کرد.
وی خطاب به سلبریتی ها تصریح کرد: صبر مردم اندازه ای دارد؛ کسانی که به واسطه پول های مردم و سرمایه این مملکت و امنیتی که نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران به واسطه ریخته شدن خون هزاران شهید برای آن ها تامین کرده، به پست، جایگاه و شهرتی رسیده اند و دستور آشوب می دهند، صبر مردم ما را امتحان نکنند.
رئیس شورای اسلامی شهر کرج اظهار کرد: این افراد به دلیل عدم آگاهی و حفظ منافع خود، علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی موضع گیری کردند و موجب تشویش اذهان عمومی شدند که امیدواریم در اقدامات و سخنان خود تجدیدنظر کنند و بدانند که به هر جایی رسیده اند به واسطه پول همین مردم بوده و امروز خود را نسبت به هموطنان خود، در جایگاه بالاتری نبینند.
انتهای پیام/ص