در آغاز هفته بسیج افتتاحیه رزمایش جهادگران فاطمی ۲ با رمز یا فاطمه الزهرا (س) به مدت ده روز در ۱۲ عرصه محرومیت زدایی اعلام گردید.
سردار شاهوار پور، فرمانده سپاه ولی عصر(عج) خوزستان در افتتاحیه رزمایش جهادگران فاطمی ۲ همزمان با کشور و سراسر استان خوزستان با رمز یا فاطمه الزهرا (س) در عرصه های محرومیت زدایی عنوان داشت: ۳۰۰ گروه جهادی در این ایام به مدت ده روز خدمات گسترده ای را برای خدمت رسانی به مردم ارائه می کنند.
سردار شاهوار پور بیان کرد: از عرصه های که گروه های جهادی انجام می دهند؛ بهسازی و زیباسازی مدارس، خدمات کشاورزی و منابع طبیعی و آبخیز داری که یکی از ظرفیت های مهم خوزستان است، خدمات علمی آموزشی و پژوهشی، خدمات حمایتی در قالب بسته های معیشتی و بسته های لوازم التحریر، خدمات بهداشتی و درمانی با اعزام گروه های پزشکی به مناطق محروم، عرصه فنی و حرفه ای و مهارتی که با برگزاری کارگاه های مهارت آموزی و خدمات عمرانی و آبادانی روستایی انجام می دهند.
فرمانده سپاه ولی عصر (عج) خوزستان با اشاره به اینکه یکی از موضوعات بسیار مهم که باید به آن اشاره کرد هفته بسیج است گفت: شجره طیبه بسیج که توسط امام راحل (ره) وضع شد و در سال های بعد از پیروزی انقلاب اسلامی تبدیل به درخت تنومندی شده که در همه عرصه ها بسیج موفق است و حضور پرشور و ایثارگرانه دارد و ما به این افتخار میکنیم بسیجیان و جهادگران عزیز به صورت داوطلبانه و ایثار گرانه آماده خدمت رسانی به مردم هستند .
وی افزود: با افتخار می گوییم در نیم سال گذشته توانستیم در قالب گروه های جهادی بیش از ۳۶۰ کیلومتر آب روستایی در مناطق محروم را ایجاد کنیم، بیش از ۱۲۰ روستا از نعمت آب شرب سالم با همت گروه های جهادی بهره مند شدند و این کار ادامه دارد.
به بیان فرمانده سپاه ولی عصر (عج) خوزستان در جهت آموزش که یکی از مولفه های پیشرفت کشور است گروه های جهادی برای حل مشکل کسانی که از نعمت آموزش بی بهره هستند به ویژه در مناطق صعب العبور در حال ساخت مدرسه هستند، رسیدگی به مدارس روستایی و کمک به آن ها یکی از رویکردهای بسیج سازندگی و گروه های جهادی است که انجام می شود.
سردار شاهوار پور گفت: باهمت گروه های جهادی خواهران و برادران موضوع حرفه آموزی و توانمند سازی روستاییان و مناطق حاشیه و محروم، خانواده های بی سرپرست برای مشاغل خانگی دنبال می شود در بخش آموزش وتوانمند سازی و تشکیل صندوق های قرض الحسنه مشترک بین خواهران و برادران در مساجد توسط بسیج سازندگی و با همت گروه های جهادی ما انجام گرفته و باعث برکات زیادی برای خانواده ها شده است.
وی با اشاره به کارهای عمرانی ساخت منزل برای محرومین مشارکت با بنیاد مسکن و دستگاه های متولی دولتی گفت: در جهت حوادثی که برای مردم پیش آمده مثل سیل، زلزله اخیر در اندیکا که گروه های جهادی وارد عرصه شدند و بیش از ۴۰۰ سازه مناسب برای اسکان موقت و دام با اعتبار استانداری انجام دادند در بخش راه و راهسازی در مناطق صعب العبور مثل احمد فداله گروه های جهادی در حال تلاش هستند.
وی افزود: در بخش بهداشت و درمان پزشکان پرستاران و داوطلبان جهادی در طول سال در قالب گروه های جهادی در مناطق محروم حضور پیدا می کنند .
وی ادامه داد: در بحث واکسیناسیون دام گروه های جهادی بیش از ۲۰۰ هزار دام را هم امسال و هم سال گذشته تحت پوشش قرار دادند که از همه عزیزان تشکر و قدردانی می کنیم.
یادداشت | فرشاد عالی
یادداشت / حسین زارع
یادداشت| روایتی از حماسه جهادی بسیجیان در جنگهای ۱۲ روزه و رمضان