به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج در ناحیه مقاومت بسیج آبادان سرگرد هجریان در این خصوص تصریح کرد: از دیدگاه قرآن کریم، تمام هستی و بویژه انسان، منابع و ابزارهای تولید و تمامی فعالیت های تولیدی انسان، مخلوق خدا و نشان خداوندی اند. دین اسلام مردم را به انجام کار و فعالیت دعوت می کند و از انسان ها می خواهد که از کار خویش دیگران را نیز بهره مند سازد و به طور مستقیم و غیر مستقیم مردم را تشویق به کارآفرینی و ایجاد شغل می کند. کارآفرینی در اسلام یک ارزش محسوب می شود و دین اسلام دین کار و کوشش است.
وی بیان کرد: یکی از فصل های درخشان زندگی پیامبر اسلام (ص) کار و کارآفرینی و تقدیر و ترویج کار و فعالیت است. در کنار پیامبر اکرم (ص) کار کردن در ردیف جهاد در راه خدا آمده است.
وی در ادامه افزود: در این کارگاه پوشاک بانوان و کودکان و انواع محصولات عفاف و حجاب تولید می شود. همچنین هشت نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم مشغول به کار می باشند که ان شاءالله در آینده افراد بیشتری جذب کار خواهند شد.
در همین راستا مراسم افتتاحیه کارگاه خیاطی زهرای اطهر (س) به همت پایگاه تابعه حوزه مقاومت بسیج حضرت فاطمه (س) برگزار گردید. تلاوت قرآن کریم ، دعای فرج، سرود ملی، سخنرانی با موضوع اهمیت کار و کارآفرینی در دین مبین اسلام توسط حجت الاسلام و المسلمین نیک نژاد از جمله برنامه های برگزار شده در این مراسم بود.
یادداشت | فرشاد عالی
یادداشت / حسین زارع
یادداشت| روایتی از حماسه جهادی بسیجیان در جنگهای ۱۲ روزه و رمضان