۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
06:55
کد خبر : 9471000
۰۹:۵۸

۱۴۰۱/۰۹/۰۳

معلمان یکی از مهمترین ارکان تعلیم و تربیت هستند

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در ناحیه مقاومت بسیج سپاه شاهین دژ نقش معلمان را در تعلیم و تربیت بسیار مهم دانست.

به گزارش بسیج از آذربایجان غربی، حجت الاسلام غلامحیدر جهانبان امروز در نشست معرفتی و بصیرتی بسیج فرهنگیان که در پایگاه حضرت زینب کبری (س) شاهین دژ برگزار شد، ضمن سخنانی با تبریک هفته بسیج اظهار داشت: پایه و اساس هر جامعه ای وابسته به تعلیم و تربیت افراد آن جامعه است.

وی با بیان این که متاسفانه هم اکنون اینترنت و شبکه های اجتماعی و بازی های رایانه ای ، معلمان مجازی فرزندان ما شده اند، تصریح کرد: والدین باید توجیه شوند که بر نحوه استفاده فرزندان از تکنولوژی های نوین به ویژه گوشی تلفن همراه نظارت داشته باشند .

حجت الاسلام جهانبان با بیان این که امروزه به دلیل مشغله کاری زیاد ، بسیاری از اولیا ، مسئولیت تربیت فرزند را به مدارس محول کرده اند به معلمان و مدیران توصیه کرد : معلمان باید همان حساسیتی را که نسبت به فرزندان  ، ارتباطات و دوستان آن ها دارند در خصوص دانش آموزان نیز داشته باشند.

وی اظهارکرد: دشمنان انقلاب و ایران اسلامی همواره درحال دسیسه و توطئه چینی در حوزه های مختلف، به ویژه در مقوله اخلاق و معنویت بوده و ما شاهد هستیم در فضای مجازی شبکه های اجتماعی، کانال ها و کانون های ضد اخلاقی تیرهای زهرآلودخود را سمت اعتقادات جوانان در جامعه اسلامی نشانه گرفته اند و هدفشان گسترش بی بند و باری و بی اعتقادی در جامعه است تا از این طریق بتوانند به ضعیف شدن و از بین رفتن اعتقادات در جامعه ما کمک کنند.

وی ادامه داد: آسیب‌های اجتماعی که این روزها دیده می‌شود به‌واسطه قدرت دشمن نیست و دلیل عمده آن ضعف عملکرد ما مسئولان آموزشی و تربیتی است.

جهانبان، با بيان اينكه توسعه، ترقی و اعتلای ايران اسلامی در دست با كفايت معلمان است، افزود: دانش آموختن و دانش آموزی كار مهمی است اما بيش از آن تربيت صحيح و درست نسل جوان با اهميت است.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید