به گزارش خبرگزاری بسیج از فارس، به مناسبت هفته بسیج و با همکاری بسیج دانش آموزی و اداره آموزش و پرورش شهرستان ارسنجان یک دوره مسابقه دومیدانی باحضور مسئولین برگزار شد.
در این مسابقه دو و میدانی که به مسافت سه کیلومتر و با حضور 30 نفر از دانش اموزان برگزار شد، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج ارسنجان در حاشیه این مسابقه ورزشی گفت: هفته بسیج یادآور رشادتها و جانفشانی های دلاور مردانی است که برای دفاع از کیان این مرز و بوم جان خود را در طبق اخلاص گذاشتند و برخی از آنان شربت شهادت نصیبشان شد و برخی دیگر بابصیرت و استوار پشت این نظام و انقلاب ایستاده اند.
سرهنگ پاسدار سیامک صادقی در ادامه افزود: امروز وظیفه ماست که فرهنگ جنگ و جهاد را به نسل های بعد از انقلاب منتقل کنیم تا نسل های بعد از انقلاب نیز بدانند که این امنیت و آسایش امروزی بیهوده به دست نیامده است.
وی توجه به معنویت در ورزش را راهکار مناسبی برای تقویت بنیانهای اعتقادی و دینی در جامعه، به ویژه نسل جوان دانست و افزود: برنامههای ورزشی ظرفیت بسیار خوبی برای تقویت امور مذهبی جوانان است و با برنامه ریزی اصولی می توانیم این هدف مهم و الهی را محقق کنیم.
در پایان مراسم به پنج نفر برتر این مسابقه جوایزی اهداء شد.
انتهای پیام/