۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
19:34
کد خبر : 9472485
۲۲:۴۱

۱۴۰۱/۰۹/۰۵

نشست صمیمی جمعی از نخبگان و اساتید ومربیان عقیدتی و هادیان سیاسی با امام جمعه خرمشهر

اولین نشست هم اندیشی مربیان عقیدتی و هادیان سیاسی خواهرا و برادر، اساتید و مدرسین حوزه علمیه سیدالشهدا، امام صادق علیهما السلام وحوزه علمیه کوثر خواهران ودفتر امام جمعه محترم شهرستان برگزار شد.

در این جلسه بعد از تلاوت قرآن مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در ناحیه خرمشهر ضمن تبریک 5 آذرماه سالروز تأسیس بسیج مستضعف وتشکر وقدر دانی از حضور گرم و صمیمی همه اساتید و مربیان و هادیان و تشکر ویژه از امام جمعه محترم، هدف از برگزاری این نشست را هم اندیشی مربیان و شناسایی آسیب های اعتقادی شهرستان خرمشهر و ارائه راهکار برای رفع آن دانست. و از حجة السلام والمسلمین عادلپور دعوت نمودند تا جمع مربیان و هادیان سیاسی حاضر در جلسه را مستفیض نماید.
امام جمعه خرمشهر با تریک هفت بسیج و سالروز تأسیس بسیج مستضعفین به دست بنیانگذارجمهور اسلامی ایران مطالبی پیرامون اهمیت رسالت مربیگری و تبلیغ و ترویج دین و ارزش های دینی ارائه نمودند.
حاج آقای عادلپور با استناد به آیات و روایات معلمین و مربیان را ادامه دهندگان حرکت و رسالت انبیاء برشمردند و افزودند شما عزیزان باید به دنبال یافتن راهکارهایی برای برطرف نمودن معضلات و مشکلات دینی، اخلاقی، معرفتی و شناختی و بصیرتی مردم بویژه نسل جوان باشید و اولویت کارتان را با حضور فعال در مدارس و دانشگاه‌ها قرار دهید.
حجة الاسلام عادلپور ضمن تشکر از حوزه نمایندگی ولی فقیه در ناحیه به خاطر برگزاری این هم اندیشی، پیشنهاد نمودند این جلسات منظم و ادامه دار باشد، تا بتواند کارایی خود را نشان دهد.
در ادامه 6 نفر از عزیزان حاضر در نشست هم اندیشی به نمایندگی از اساتید ومربیان نقطه نظرات و دغوگدغه های خود و مربیان و اساتید را به سمع و نظر امام جمعه رساندند و درخواست پیگیری برای حل آن داشتند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید