۲۳ / مهر / ۱۴۰۵ - 15 October 2026
۱۰:۲۳
کد خبر : 9474057
۱۷:۴۸

۱۴۰۱/۰۹/۱۱
خطیب جمعه اهواز:

جعل و دروغ مهمترین شیوه بدخواهان انقلاب اسلامی

نماینده ولی فقیه در خوزستان گفت: امروز مهمترین شیوه بدخواهان انقلاب اسلامی جعل و دروغ با سوء استفاده از فضای مجازی است.

امام جمعه اهواز با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب و توصیه‌های ایشان گفت: امروز مهمترین شیوه بدخواهان انقلاب اسلامی جعل و دروغ با سوء استفاده از فضای مجازی است.

ضعف و نقشه‌های دشمن را بشناسید و دشمنی که خودش را بزرگ و قوی جلوه می‌دهد در مقابل اراده فولادین امت اسلامی ایران عددی به شمار نمی‌آید.

حجت الاسلام موسوی فرد با تسلیت ایام فاطمیه و سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) گفت: مظهر تجلی و شخصیت الهی تمام زنان با تقوای قرآنی درحضرت فاطمه نمود دارد و تقدس تمام آن‌ها در ایشان جمع شده است.

خطیب جمعه اهواز افزود: بنا به فرمایش حضرت محمد (ص) اگرهمه خوبی‌ها به یک شخص تبدیل شود آن انسان حضرت فاطمه زهرا (س) است.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید