۲۳ / مهر / ۱۴۰۵ - 15 October 2026
۰۹:۳۴
کد خبر : 9474362
۰۹:۲۱

۱۴۰۱/۰۹/۱۳

دستگیری اعضای باند قاچاق سلاح در خوزستان/ کشف 102 قبضه سلاح غیرمجاز

فرمانده انتظامی استان از دستگیری 3 نفر عضو باند قاچاق سلاح و مهمات در عملیات مقتدرانه پلیس خبر داد.

سردار سید محمد صالحی فرمانده انتظامی استان خوزستان اظهار داشت: پلیس اطلاعات و امنیت عمومی خوزستان با هوشیاری، تلاش شبانه‌روزی و اشراف کامل اطلاعاتی از فعالیت 3 نفر عضو باند قاچاق سلاح که با ارتباط‌‍‌گیری با قاچاقچیان یکی از کشورهای همسایه اقدام به ورود محموله سلاح و مهمات به داخل استان می کردند، مطلع شدند.
 
وی به اهمیت و حساسیت این برهه زمانی و احتمال بهره گیری از اینگونه سلاح ها برای اهداف ضد امنیتی اشاره کرد و افزود: قاچاقچیان مزبور محموله سلاح را جهت توزیع در سطح استان به شهرستان آبادان منتقل کردند، که ماموران پلیس با تسلط اطلاعاتی قبل از هرگونه اقدام بلافاصله مخفیگاه و محل دپوی محموله‌ها را با همکاری رده همنام خود در شهرستان آبادان شناسایی و طی یک عملیات مقتدرانه زیر ضربه قرار دادند.
 
فرمانده انتظامی استان خوزستان تصریح کرد: در این عملیات مقتدرانه 9 قبضه سلاح ( 7 قبضه سلاح کلاشینکف و 2 قبضه شکاری) کشف شد.
 
وی در ادامه از اجرای طرح جمع آوری سلاح و مهمات غیرمجاز به مدت 4 روز در سطح استان خبر داد و گفت: در راستای اجرای این طرح 65 نفر دستگیر و 93 قبضه سلاح غیر مجاز و همچنین 770 عدد فشنگ کشف شد.
 
سردار صالحی با اشاره به معرفی متهمان به مرجع قضائی جهت سیر مراحل قانونی، در پایان اظهار داشت : امنیت خط قرمز پلیس است و با فرد یا افرادی که قصد خدشه‌دار کردن امنیت مردم را داشته باشند به شدت و برابر قانون برخورد خواهیم کرد.

پایان پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید