تکلیف مداری یعنی مثل حاج قاسم در لحظه و بی محاسبه، سرباز ولایت بودن
قزوین_ به گزارش بسیج، سردار شهید حاج قاسم سلیمانی عصاره همه شهدای دفاع مقدس است. وی نمونه بارز یک سرباز در قامت مالک اشتر علی(ع)، چهل سال پوتین از پای خویش در نیاورد تا پا در رکاب ولی زمان خود باشد. سردار سلیمانی در جنگ ۳۳ روزه سال ۲۰۰۶ خوش درخشید و هیمنه شکست ناپذیری اسراییل را در هم شکست. شخصیت نظامی سردار دلها از وی فرمانده شکست ناپذیر ساخت و غربی ها او را ژنرال در سایه نامیدند. فرماندهی محبوب که در تمام دنیا روحیه مقاومت و مبارزه با استکبار را زنده کرد.
وقتی رهبر انقلاب واژه مکتب سلیمانی را اطلاق کرد یعنی جریانی با شهادت این شهید شکل گرفت که تا ابد ادامه خواهد یافت و سرداران بزرگی در مکتب سلیمانی رشد می کنند تا آینده ایران و پایه های تمدن نوین اسلامی را مستحکم سازند. مکتب صاحب تفکر و اندیشه است. در بحران ها فرصت ایجاد کرده و بن بست شکنی می کند. با تدبیر و اندیشه عملیات اجرا می کند. دشمن و ظرفیت های آن را به خوبی می شناسد سپس با شناخت توانمندی های خویش برای پیروزی قطعی حرکت می کند. در مکتب سلیمانی ادامه حیات دهها نسل تضمین شده و انسان های صاحب تفکر و اندیشه رشد می کنند.
خبرگزاری بسیج در گفت و گو با حجت الاسلام مجیدی مدیر کل اوقاف و امور خیریه قزوین به شخصیت سردار شهید قاسم سلیمانی پرداخته که از نظر می گذرد.
شهید سلیمانی مامور به تکلیف بود
حجت الاسلام مجیدی مدیر کل اوقاف و امور خیریه قزوین درباره ویژگی شخصیت سردار سلیمانی بیان کرد: انسان درباره ولی امر معصوم و جانشین وی مامور به انجام فرامین است و چنین انسانی نزد خدای متعال جایگاهی دارد که همان اجر عظیم در شهادت است. در روایات شهید یک مقام بینظیر دارد و احادیث زیادی از شهدای کربلا توسط امام علی(ع) و پیامبر(ص) نقل شده است که کسی به خیل عظیم شهدای کربلا نخواهد رسید مگر امام خویش را بشناسد و در لحظه نیاز آگاه به زمان حضور یابد.
وی گفت: شهدا را در ادوار مختلف اسلام تا به امروز به خاطر اقداماتی که انجام دادند و در لحظه نیاز بی کم و کاست به امام خویش لبیک گفتند به آن مرتبه رسیدهاند. قاسم سلیمانی بر اساس تکلیف مداری به این مقام رسید و سید شهدای مقاومت لقب گرفت. بصیر به کسی می گویند که حق را تشخیص بدهد و بدون درنگ در لحظه و زمان نیاز حضور پیدا کند و زمانی که جبهه امیر مومنان(ع) و اهل بیت و نائب بر حقش نیاز به یاری داشت بدون دلیل و تفسیر به وظیفه خود عمل کند.
اگر حاج قاسم را میبینید که صاحب مکتب بوده، به این دلیل است که تکلیف مدار است تمام شهدا همانند وی تکلیف مدار بودند و در آن لحظه که حق برای رسیدن به هدف نهایی نیاز به یاری داشت خوب به وظیفه خود عمل کردند. در اسلام هدف، وسیله را توجیه نمی کند و تفاوت زیادی با فرهنگ غرب دارد. در بسیاری از موارد باید تکلیف را انجام داد هرچند نتیجه مورد رضایت نباشد.
حضرت زهرا(س) مدافع حریم ولایت بود
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قزوین در ادامه با اشاره به پرورش حاج قاسم در مکتب فاطمی افزود: وقتی به دلیل گرفتن بیعت برای ولی امر مسلمین به خانه اش حضرت فاطمه(س) حمله کردند، طناب بر گردن امیرمومنان انداختند، منزل وحی را آتش زدند، بدن بانوی دو عالم را زخمی کردند، وی بدون درنگ و بی آنکه لحظه ای به این مصائبی که داشت فکر کند پای تعهد خود با پلی زمانش ایستاد و وارد مسجد شد و برای حق خواهی ولی زمان خود شروع به سخن کرد.
درِ خانه انصار و مهاجر را چهل شبانه روز زد تا از حق امیرمومنان دفاع کند. آنجا حضرت امیر(ع) حتی گوشه چشمی اشاره نکرد تا حضرت فاطمه(س) خود را به خطر نیندازد، چون به اندازه ای به بلوغ فکری رسیده بود که کار درست را در لحظه انجام دهد. امیر مومنان کسی است که همه هستی خویش را در راه بی بی دو عالم فدا می کند. فاطمه(س) در پس پرده در مسجد به سخنرانی ایستاد تا از حق ولایت دفاع کند و این به معنی «حضور به هنگام» در عرصه سیاست و اجتماع با حفظ پوشش است. سرباز ولایت با یک اشاره تا انتهای هدف پیش می رود.
حجت الاسلام مجیدی تشریح کرد: قاسم سلیمانی اعتقاد قلبی به ولی امر مسلمین داشت. به ولی زمان اقتدا می کرد. باید به امام جامعه اعتماد کرد و چشم و گوش و قلب و وجود خود را در اختیار ولی زمان گذاشت. امروز جامعه ما قدرت اطاعت از ولی امر ندارد و لذا پلی زمان با تمام سطوح عالی جایگاه خود، برای اینکه جامعه را اداره کند سطح توقعات خود را پایین میآورد و این به این معنی نیست که رهبر جامعه از اصول عS.azimi:
دول کرده است بلکه آگاهی و دانش ما بسیار پایین است و رهبر برای حفظ جامعه ناچار از خواسته هایش صرفنظر می کند تا جامعه به مسیر انحراف از حق کشیده نشود.
اما حاج قاسم، با خودسازی، سطح بینش خود را بالا آورد و به همین دلیل ولی زمان، از وی کارهای بزرگ خواست. امام معصوم برای اینکه جامعه و اصحاب از دست نروند توقعات خود را حداقلی کرد تا در مسیر انحراف از حق قرار نگیرد و امام جامعه به دلیل بزرگ بودن حاج قاسم خواسته هایش را در قبال وی پایین نیاورد. هدف رهبر و امام جامعه رشد سیاسی و ارتقا اندیشه امت است تا در بحران های سخت تصمیم درست تر بگیرند و مردمانی که رشد فکری و اندیشه یابند و تربیت شده مکتب امامت باشند، می توانند برای توسعه جامعه در تمام ابعاد موفق باشند.
سردار سلیمانی خط شکن حمله به اسراییل بود
به گزارش بسیج، یکی از ویژگی های حاج قاسم، شهامت و قدرت مقابله با دشمنان بود. این شهامت بی نظیر، تاثیر گرفته از مکتبی است که اسطوره ها و قهرمانان بزرگی را نه تنها به جهان اسلام و تشیع بلکه به جامعه جهانی معرفی کرده است. این شهامت برگرفته از مکتب عاشورا، جریان ساز روزهایی شد که جهان اسلام در معرض خشونت های از جنس طالبان، داعش، نژادپرستان و غیره قرار گرفته بود و محورهای جبهه مقاومت در منطقه با دیدگاه مکتبی حاج قاسم به جریان افتاد.
حجت الاسلام مجیدی در ادامه عنوان کرد: مقام معظم رهبری از سردار به خاطر سطح بالای وی کارهای بزرگ خواست و در سرتاسر منطقه حاج قاسم را به عنوان سرباز خویش برای توسعه اهداف اسلام و ایران به کار گرفت. اگر کسانی که با ولایت مشکل داشتند برگردن بسیاری از آنها محکم تر از ما در کنار رهبری خواهند ایستاد. برای کارهای بزرگ نیازمند دانش بالا در حوزه های مختلف است و رهبر جامعه به اندازه توان افراد وظایف را به آنها محول می کند همان گونه که در نبرد صفین از مالک اشتر استفاده کرد. رفتار درست از جانب افرادی که با چهره انقلابی شناخته می شوند می تواند در جذب حداکثری کمک کند و افرادی که دچار تناقض در برداشت هستند را در مسیر درست قرار دهد.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه قزوین اظهار کرد: باید خودمان را در برابر امام جامعه مطیع بدانیم و در برابر اوامرش تحلیل و تفسیر نکنیم. اگر امام جامعه را با داشته های خودمان تحلیل و تفسیر کنیم آغاز سقوط است. اطاعت از ولی امر معصوم به خاطر معصوم بودن آنها نیست بلکه به خاطر حجت خدا بودن آنها بر روی زمین است. وقتی در مسیر حاج قاسم قرار می گیریم، امام جامعه زعیم امت شیعه و اسلام است و خواسته هایش را از ما مطالبه می کند. دانش جامعه هر چقدر افزون تر باشد در شناخت ولایت و خواسته های ولی امر جامعه و امت پیشرفت بهتر در ادامه اقتدار افزونتر خواهد شد.
به گزارش بسیج، حاج قاسم، یک مکتب انسان ساز در زمانه ای است که بشر در ورطه سقوط قرار گرفته و پیوستن به مکتبی برگرفته از مکاتب الهی ائمه می تواند مسیری به افق های روشن تا رسیدن به سر منزل مقصود بشر در ساخت جامعه الهی با جریان سازی تمدن نوین اسلامی را ایجاد نماید.
انتهای پیام/۱۰۰۲