۰۸ / فروردين / ۱۴۰۴ - 28 March 2025
05:07
کد خبر : 9481658
۱۵:۴۱

۱۴۰۱/۱۰/۱۵
حجت‌الاسلام نجاری:

جهاد و مبارزه با انحراف فکری بالاتر از جهاد اصغر است

همدان-مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه انصارالحسین(ع) همدان گفت: جهاد و مبارزه با انحراف فکری بالاتر از جهاد اصغر است.

به گزارش خبرگزاری بسیج از همدان، حجت الاسلام الیاس نجاری در مجمع عالی سرگروه‌های خواهر و برادر سپاه ناحیه رزن اظهار کرد: جهاد و مبارزه با انحراف فکری بالاتر از جهاد اصغر است.

وی عنوان کرد: شهید سلیمانی در جهاد با داعش که از بزرگ‌ترین انحراف فکری درعصر حاضر است پیش برنده بودند و شهادت ایشان از شهدای خط مقدم هم بالاتر است.

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه انصارالحسین(ع) همدان با اشاره به اغتشاشات اخیر گفت: در سه ماهه اخیر نیز در مسائل  سیاسی و اعتقادی دشمن انحرافاتی ایجاد کرد که مقابله را سخت و پیچیده کرد.

وی خاطرنشان کرد: حاضرین در اغتشاشات عمدتا ارتباطی با مساجد و پایگاه‌ها نداشته و از قشر خاکستری هستند که باید برای این قشر هم فکر وبرنامه‌ریزی داشته باشیم.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید