عقبماندگی در تأمین مسکن ایثارگران خوزستان با تلاش مسئولان استانی مرتفع میشود
دسید امیرحسین قاضیزاده هاشمی با اشاره به سالگرد شهادت سردار «اسماعیل دقایقی»، گفت: استان خوزستان یکی از استانهایی است که بیشترین تعداد شهید و ایثارگر را تقدیم کرده است. بنیاد شهید و امور ایثارگران وظیفه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و تکریم و سپاسگزاری از ایثارگران را به عهده دارد. ایثارگران در سراسر کشور حضور دارند و در سفرهای استانی میز خدمت برای پاسخگویی و رسیدگی به امور ایثارگران با حضور مدیران ستادی فراهم میشود.
معاون رئیسجمهور در مورد سایر برنامههای سفرهای استانی گفت: نشست شورای ترویج فرهنگ ایثار با حضور مدیران استانی در این سفرها برگزار میشود و مسائل مختلف ایثارگران در این نشست بررسی میشود. نشستی نیز با حضور نخبگان و سرآمدان شاهد و ایثارگر برای دریافت دیدگاههای آنها در حوزههای مختلف برگزار میشود و دیدار با مسئولان استانی از جمله نماینده ولی فقیه در استان از دیگر برنامههای سفر استانی است.
وی افزود: شرکت در برنامهها و یادوارههای شهدا از جمله دیگر برنامههای سفر استانی است که در خوزستان کنگره شعر «مهر جان» درباره شهدای محور مقاومت برگزار شد. ارزیابی از برنامههای بنیاد شهید و امور ایثارگران و امور نظارتی نیز از دیگر اهداف سفرهای استانی بنیاد شهید و امور ایثارگران است.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با بیان اینکه عمده شهدای دفاع مقدس در استان خوزستان به شهادت رسیدهاند، گفت: در برخی حوزهها در خدمات رسانی به ایثارگران استان کمبودهایی وجود دارد به عنوان مثال در تأمین مسکن برای تعداد کمی از ایثارگران خدمات ارائه شده است و البته بنیاد در مقام پیگیری کننده است. بین حجم نیاز و اقدامات فاصله وجود دارد و البته همت زیادی برای حل مشکلات وجود دارد و بر اساس برنامه ارائه شده توسط وزارت راه و شهرسازی مقرر شده است در یک سال آینده به اندازه ۴۰ سال گذشته در حوزه مسکن خوزستان خدمت ارائه شود که با پیگیریهای استاندار امیدواریم این عقبماندگیها جبران شود.
معاون رئیس جمهور درباره اشتغال جامعه ایثارگری در خوزستان گفت: از ۲۸۴ هزار و ۹۳۸ نفر ایثارگر و افراد تحت تکفل آنها در خوزستان در سامانه کاریابی ۱۱ هزار و ۲۲۰ نفر برای اشتغال متقاضی شدهاند که تعداد بالایی است. در مورد تبدیل وضعیت ایثارگران در خوزستان تاکنون ۵۰ درصد تبدیل وضعیت مشمولان انجام شده است. ۳۲۰ نفر نیز پس از طی مراحل قانونی استخدام شدهاند. از ابتدای سال ۹ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان و در سال گذشته ۵۰ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال به ایثارگران پرداخت شده است.
وی خاطرنشان کرد: ۱۰۵ خدمت برای ایثارگران توسط سازمان اداری و استخدامی شناسایی شده است که این خدمات به صورت هوشمند و الکترونیکی شده است که البته ۳۳ درصد از جامعه ایثارگری از این خدمات الکترونیکی استفاده میکنند و باید توجه کرد میانگین سنی ایثارگران ۶۰ سال است و ۲۸ سال بیش از عموم جامعه است.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در مورد اقدامات بنیاد برای مردمی سازی فعالیتها، گفت: در برنامههای فرهنگی عمده برنامهها توسط تشکلهای ایثارگری و ایثارگران انجام میشود. معتمدین معین نیز به عنوان رابط بنیاد و خانوادهها فعال هستند و در برنامههای آینده شبکه مددکاری توسط جامعه ایثارگری توسعه خواهد یافت.
معاون رئیس جمهور خاطرنشان کرد: با کمک دولت و مجلس در سال جاری همه ایثارگرانی که در دهکهای پایین قرار دارند به نحوی مورد حمایت قرار میگیرند.
قاضیزاده هاشمی درباره شفافسازی در بنیاد شهید و امور ایثارگران، گفت: همه فعالیتها و اقدامات بنیاد و همچنین بخشهای اقتصادی بنیاد به صورت هوشمند و شفاف طراحی شده و قابل دسترسی است و مجموعه ورودی و خروجی به صورت یک حسابرسی دائمی در حال انجام و آشکار است.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران تصریح کرد: در استان خوزستان تنها فاز ورزشی مجتمع فرهنگی، ورزشی و توانبخشی ایثار بهرهبرداری شده است که با توافقاتی که با استاندار انجام شد مقرر شده دو فاز دیگر این طرح نیز با اعتبار ۱۴۰ میلیارد تومان در دو سال آینده ساخته شده و توسط بنیاد شهید و امور ایثارگران تجهیز شود و البته امیدواریم این نوع مجتمعها در سایر شهرهای خوزستان نیز ساخته شود.
وی در پایان با بیان اینکه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و تکریم ایثارگران موضوعی عمومی است، افزود: شهدا و ایثارگران قهرمانان ملی و دینی هستند که تلاش آنها باعث شده است ملت ایران در صلح و امنیت زندگی کنند. بنیاد شهید و امور ایثارگران موضوعات مربوط به این عزیزان را پیگیری میکند اما باید توجه کرد این قهرمانان نعمتی برای همه کشور هستند و با ادای احترم به آنها ایثارگری و فداکاری در جامعه ارزش مییابد و آینده کشور را تضمین میکند.
انتهای پیام