مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان خبر داد

افتتاح ۱۳۲ پروژه برق به مناسبت دهه فجر در استان همدان/ ۸ نیروگاه خورشیدی فعال در همدان

همدان- مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان از افتتاح ۱۳۲ پروژه برق با اعتبار ۱۵۵ میلیارد و ۶۲۳ میلیون تومان به مناسبت دهه فجر در استان همدان خبر داد.
کد خبر: ۹۴۸۶۹۳۴
|
۱۰ بهمن ۱۴۰۱ - ۲۱:۳۰

به گزارش خبرگزاری بسیج از همدان، علی سهرابی‌بیدار در نشست خبری با اصحاب رسانه ضمن تبریک اعیاد ماه رجب و ایام دهه فجر اظهار کرد: شرکت توزیع برق استان همدان وظیفه خدمت‌رسانی را در استان بر عهده دارد و در این راستا مهم‌ترین مأموریت این شرکت تأمین برق مطمئن و پایدار برای مشترکین است.

وی افزود: ما در استان همدان سه محور اساسی برای پیشبرد این برنامه‌ها و رسیدن به مأموریت تعریف شده داریم که از مهم‌ترین محورها، هوشمندسازی و حرکت در راستای هوشمند کردن و توجه به شعار «شرکت هوشمند، شبکه هوشمند و مشتری هوشمند» است که در این راستا در شرکت اقداماتی از قبیل هوشمند کردن شبکه‌ها، لوازم اندازه‌گیری و مدیریت سمت تقاضا طرح‌ریزی شده است.

 مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان تصریح کرد: افزایش بهره‌وری در راستای توزیع برق و ارتباط دوسویه با مشتریان و مشتری‌مداری از دیگر محورهای اساسی این شرکت است.

وی با بیان اینکه در استان همدان بیش از ۸۰۵ هزار مشترک برق وجود دارد، ابراز کرد: از این تعداد حدود ۶۴۵ هزار مشترک خانگی هستند که ۸۰ درصد از مشترکین برق استان را شامل می‌شوند و حدود ۳۰ درصد مصرف انرژی را دارند.

سهرابی بیدار ادامه داد: حدود ۱۴ هزار مشترک برق استان در بخش کشاورزی هستند که  ۱.۷ درصد از مشترکین را شامل می‌شود و بیش از ۴۳ درصد از برق استان را مصرف می‌کنند.

وی گفت: ۶ هزار و ۶۰۰ مشترک نیز در بخش صنعتی هستند که معادل ۰.۸ درصد مشترکین بوده و ۱۲ درصد از مصرف برق استان را دارند، ۱۰۴ هزار و ۴۸۵ مشترک نیز در تعرفه سایر مصارف هستند که شامل ۱۳ درصد مشترکین بوده و ۷ درصد مصرف برق استان را دارند.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان عنوان کرد: ۳ هزار و ۶۵۰ مشترک مربوط به روشنایی معابر است که ۱.۷ درصد از مصرف برق استان را به خود اختصاص داده است.

* امسال بیشترین رشد مصرف برق استان را در تعرفه صنعتی داشتیم

وی با بیان اینکه در سال جاری ۱۵ هزار انشعاب به مشترکین افزود شده است، گفت: بیشترین رشد مصرف برق را در تعرفه صنعتی داشتیم که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۴.۱ درصد رشد داشته است.

سهرابی‌بیدار در ادامه با اشاره به وضعیت شبکه‌های برق استان گفت: ۱۹ هزار و ۳۶۳ کیلومتر شبکه برق در سطح استان گسترده شده و ۱۸ هزار و ۵۱۲ پست توزیع برق با ظرفیت ۲ هزار و ۴۲۷ مگاولت آمپر در استان همدان وجود دارد.

وی با اشاره به اینکه تلفات شبکه استان ۹.۵ درصد بوده که در حال حاضر به ۹.۲۳ درصد رسیده است، افزود: از مهمترین اقدامات ما اصلاح شبکه برق ۲۱۷ روستا بوده که در این زمینه ۲ هزار و ۲۰۰ پایه جابجایی داشتیم که نسبت به سال گذشته ۱۰۰ درصد رشد دارد.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان با اشاره به اصلاح ۱۵ کیلومتر شبکه ۲۰ کیلوولت بیرون از روستا‌ها عنوان کرد: در این راستا نیز ۴۰ درصد رشد نسبت به مدت مشابه سال قبل داشتیم.

وی عنوان کرد: از دیگر اقدامات انجام شده احداث شبکه روستایی جهت متقاضیان جدید به میزان ۳۰ کیلومتر بوده که نسبت به سال گذشته رشدی معادل ۱۱۵ درصد داشته است.

* تبدیل ۱۶۴ کیلومتر شبکه سیمی به خودنگهدار در مناطق روستایی

سهرابی‌بیدار با اشاره به تبدیل ۱۶۴ کیلومتر شبکه سیمی به خودنگهدار در مناطق روستایی تصریح کرد: این میزان نسبت به سال گذشته ۲۱۰ درصد رشد نشان می‌دهد.

وی بیان کرد: همچنین برای تأمین روشنایی معابر، یک هزار و۵۰۰ دستگاه چراغ در روستا‌ها نصب شده که ۱۱۰ درصد رشد دارد.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان با بیان اینکه اعتبارات تعمیر خطوط گرم افزایش سه برابری دارد، گفت: اعتبارات تعمیر خطوط گرم (بدون اِعمال خاموشی) ۳ میلیارد تومان بوده که امسال به ۹ میلیارد تومان رسیده است و آخرین شاخص ولتاژ استاندارد ما ۹۹ درصد بوده است بنابراین نباید چیزی با عنوان برق ضعیف داشته باشیم.

وی اظهار کرد: اعتبارات عوارض روستایی در سال جاری ۸۶ میلیارد تومان بوده که نسبت به سال گذشته ۱۰۰ درصد رشد دارد.

سهرابی بیدار ادامه داد: برداشت اطلاعات شبکه به صورت کامل در فیدر‌های ۲۰ کیلوولت پست‌های توزیع عمومی و اختصاصی و برداشت شبکه فشار ضعیف و مشترکین به میزان ۹۹ درصد انجام شده است که نسبت به سال گذشته ۱۵ درصد افزایش داشته است.

وی با اشاره به سرویس و تعمیر ۴۲ دستگاه سکسیونر معیوب و اسقاط، یک دستگاه اتوبوستر و ۴ دستگاه اتوریکلوزر گفت: برگشت این تجهیزات به شبکه توزیع استان ۷ میلیارد تومان ارزش افزوده داشته است.

*کاهش ۲۶ درصدی نرخ انرژی توزیع نشده برق نسبت به سال گذشته

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان با اشاره به اینکه نرخ انرژی توزیع نشده برق در همدان ۲۶ درصد نسبت به سال گذشته کاهش دارد، ابراز کرد: در راستای تأمین خدمات در محل و نزدیک شدن خدمات‌رسانی در محلات، ۱۵ اکیپ محور روستایی و چهار دفتر خدمات روستایی فعال شده و به نقاطی که از مراکز شهرستان‌ها و بخش‌ها دور هستند، خدمت‌رسانی می‌کنند.

وی با بیان اینکه در حوزه پاسخگویی به درخواست‌های مشترکین توجه ویژه صورت گرفته و تمام درخواست‌ها از طریق اپلیکیشن «برق من» انجام می‌شود، خاطرنشان کرد: مردم می‌توانند پاسخ درخواست‌های خود را از طریق این اپلیکیشن یا سامانه ۱۲۱ در کوتاه‌ترین زمان دریافت کنند که در این راستا با بستر ۲۴۰ خط ارتباطی فراهم شده است.

سهرابی‌بیدار گفت: در راستای مدیریت هوشمندسازی شبکه ۸۵ دستگاه کلید قطع و وصل به صورت هوشمند یا کنترل از راه دور روی شبکه نصب شده است که امیدواریم این تعداد به بیش از ۳۰۰ دستگاه تا پایان سال برسد و در پست‌های زمینی نیز نوسازی ۶۰ دستگاه پست زمینی در فرایند اجرا قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه هشت نیروگاه خورشیدی با توان ۴۸.۹ مگاوات در استان همدان فعال است و تولید برق را انجام می‌دهد، عنوان کرد: اخیراً نیز موفق به کسب رتبه برتر در چهارمین جایزه ملی انرژی‌های تجدیدپذیر شدیم.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان تصریح کرد: سهم ظرفیت نیروگاه‌های خورشیدی استان همدان نسبت به کل نیروگاه‌های خورشیدی بهره‌برداری شده در کشور، ۷/۱۱ درصد است.

وی با اشاره به اینکه در تابستان گذشته ۳۳ حلقه چاه در کوتاه‌ترین زمان برق‌دار شد تا به آب شهری وصل شوند و آب مورد نیاز همدان تأمین شود، بیان کرد: برق‌رسانی به سه ایستگاه پمپاژ آب، احداث ۱۸ کیلومتر شبکه فشار متوسط هوایی و زمینی، اصلاح ۲۳ کیلومتر شبکه فشار متوسط هوایی و نصب ۲۸ دستگاه ترانسفورماتور از دیگر اقدامات انجام شده در راستای آبرسانی بوده است.

*۹۱ درصد مشترکین خانگی استان همدان زیر الگوی مصرف قرار دارند

سهرابی بیدار با بیان اینکه برای گذر موفق از پیک بار تابستان امسال با استفاده از طرح‌های تشویقی وزارت نیرو شاهد همراهی خوب مشترکین خانگی در استان بودیم، گفت: در این راستا ۵۸۵ هزار مشترک خانگی ما (معادل ۹۱ درصد کل مشترکین خانگی استان) زیر الگوی مصرف قرار داشتند و تعداد ۳۳۷ هزار مشترک خانگی مشمول پاداش صرفه جویی شدند که ۵۲ درصد کل مشترکین خانگی بود.

وی افزود: علاوه بر مشترکین خانگی سایر طرح‌های تشویقی برای تعرفه‌های صنعتی، کشاورزی و سایر مصارف را داشتیم که پاداش‌های آنان نیز در قبوض مصرفی اعمال شد.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان با بیان اینکه درحوزه اطلاع‌رسانی و تعامل با رسانه‌ها نیز اقدامات خوبی انجام شد، افزود: علاوه بر انتشار آگهی‌های اطلاع‌رسانی و مدیریت مصرفی در نشریات، با صدا و سیمای مرکز همدان و شرکت پیام‌های بازرگانی عقد قرارداد داشتیم و تبلیغات محیطی گسترده‌ای در سطح استان انجام شد.

*کلنگ‌زنی ۲۰ پروژه برق طی دهه فجر در همدان

وی در ادامه با اشاره به پروژه‌های قابل افتتاح در ایام الله دهه فجر گفت: در مجموع ۱۳۲ پروژه با اعتبار ۱۵۵ میلیارد و ۶۲۳ میلیون تومان به مناسبت این ایام در استان افتتاح و ۲۰ پروژه با اعتبار ۳۰ میلیارد تومان در دهه فجر کلنگ‌زنی می‌شود.

سهرابی‌بیدار ادامه داد: از پروژه‌های قابل افتتاح، ۲۳ پروژه با اعتبار ۲۶ میلیارد و ۹۵۸ میلیون تومان در شهرستان همدان، ۳۵ پروژه با اعتبار ۳۱ میلیارد و ۶۲۳ میلیون تومان در ملایر، ۷ پروژه با اعتبار ۱۰ میلیارد و ۷۴۰ میلیون تومان در نهاوند، ۱۱ پروژه با اعتبار ۱۵ میلیارد و ۶۵۰ میلیون تومان در تویسرکان و ۱۰ پروژه با اعتبار ۱۳ میلیارد و ۲۳۰ میلیون تومان در اسدآباد به بهره‌برداری می‌شود.

وی عنوان کرد: در بهار ۱۲ پروژه با اعتبار حدود ۱۸ میلیارد تومان، در کبودراهنگ ۸ پروژه با اعتبار حدود ۹ میلیارد و ۸۱ میلیون تومان، در رزن ۱۰ پروژه با اعتبار ۱۱ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان، در فامنین ۱۵ پروژه با اعتبار حدود ۵ میلیارد و ۹۱۰ میلیون تومان و در شهرستان درگزین نیز ۸ پروژه با اعتبار ۱۲ میلیارد و ۶۳۰ میلیون تومان افتتاح می‌شود.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان با بیان اینکه در حال حاضر نیز با پیک بار زمستان مواجه هستیم، گفت: با توجه به بارش‌های خوب و سرمای مداوم و ماندگار در استان، خوشبختانه هیچ گونه خاموشی نداشته‌ایم که این نشان از رعایت، همدلی و همکاری عموم مردم استان در مدیریت مصرف انرژی و همچنین اقدامات تعمیرات شبکه‌ای خوب و به موقع و به هنگام نیرو‌های خدوم این شرکت بوده است.

وی در ادامه با درخواست از خبرنگاران در راستای اطلاع‌رسانی و جلب مشارکت مردم برای عبور از پیک بار زمستان گفت: با توجه به برودت سرما و بارش نعمات الهی از همه مردم استان تقاضا می‌کنیم در مصرف انرژی برق و گاز نهایت رعایت و صرفه‌جویی را داشته باشند.

سهرابی بیدار با بیان اینکه شرکت توزیع برق در مجموع شاخص‌های عمومی رتبه برتر را در جشنواره شهید رجایی کسب کرد، ابراز کرد: کسب رتبه شایسته تقدیر ویژه در ارزیابی فرهنگی شرکت توانیر و ارزیابی توسعه و ترویج فرهنگ نماز، تقدیر از سوی وزارت نیرو در راستای تأمین برق مطمئن و پایدار و گذر از پیک تابستان ۱۴۰۱، همکاری جهادی در پروژه آبرسانی به شهر همدان و تقدیر برای توسعه و احداث، اصلاح و بهینه‌سازی پروژه‌های توزیع برق از دیگر افتخارات این مجموعه است.

وی با بیان اینکه ۱۱۰ میلیارد تومان بدهی مشترکین به شرکت توزیع برق استان است که از سال‌های گذشته باقی مانده است، گفت: مشترکین با پرداخت بدهی‌های خود به توسعه شبکه برق استان کمک می‌کنند.

انتهای پیام/

ارسال نظرات
آخرین اخبار