شهید هاشم احمدی متولد سال 1337 که در خانواده ای مذهبی از پدری زارع صادق و در دامن مادری پاک و بیآلایش، چشم به دنیا گشود. قبل از تولد ایشان چون 3 فرزند از مادر ایشان بدلیل عدم امکانات و نبود طبیب از دنیا رفته بودند. نذر کرده بود که اگر فرزندی سالم بماند و پسر باشد به احترام ماه منیر بنیهاشم حضرت ابوالفضل (ع) نام او را هاشم بگذارند، که همین اتفاق افتاد .
از ابتدای کودکی آثار نبوغ خلاقیت و بزرگ منشی در حرکات او پیدا بود. بعد از کودکی وارد دبستان بهرام منصوریه شدند و تا ششم ابتدایی با هوش و ذکاوتی که داشتند همه ساله شاگرد ممتاز مدرسه میشدند. پس از دبستان وارد دبیرستان پهلوی سابق – شهید مطهری – شدند و در آن مقطع نیز در رشته طبیعی علوم تجربی نیز بسیار خوش درخشیدند و با نمرات عالی و معدل بالا دیپلم را اخذ نمودند. سپس در کنکور سراسری در سال 1356 شرکت نمودند و اولین نفری بودند که در منصوریه با کنکور سراسری وارد دانشگاه شدند. ایشان در رشته مهندسی کشاورزی دانشگاه جندی شاپور اهواز پذیرفته شدند و از مهرماه 56 تحصیل خود را آغاز نمودند .
ورود به دانشگاه اوج فعالیتها_ برنامهها و نقطه عطفی در زندگی ایشان قلمداد میشد. سال 56 که آغاز حرکت انقلابی حضرت امام (ره) بود، دانشگاه بهعنوان سنگری مهم در این زمینه بسیار حائز اهمیت بود، لذا ایشان چون زمینه پاکی، صداقت و تیزبینی در مسائل را داشتند با جذب در گروه مذهبیون دانشگاه، در اهواز شخصیتهایی مانند شهید بقایی، دریابان شمخانی، حاج صادق آهنگران، شهید مکوندی و دیگران مبارزات خود علیه رژیم ستمشاهی را آغاز نمودند. که با انجام جلسات متعدد و زمینهسازی تظاهرات در اهواز و روشنگری در دانشگاه و دیگر فعالیتها کار خود را ارائه دادند. در تابستان، که دانشگاه تعطیل میشد با عزیمت در تهران و قم از محضر اساتید به نامی چون شهید آیتالله مطهری، شهید باهنر، آیتالله مشکینی و آیتالله اصفهانی، کسب فیض نمودند و خود را برای پیروزی پس از انقلاب بهعنوان شخصیتی که گرهگشا در کار باشد مهیا مینمودند. ایشان با تکثیر اعلامیههای حضرت امام (ره) و آوردن آنها از اهواز به شهر بهبهان و منصوریه، به دیگران نیز آگاهی میبخشیدند و آنان را با خط و دیدگاه امام (ره) آشنا میساختند. پس از پیروزی انقلاب بهدلیل تعطیلی دانشگاه به پیشنهاد مسئولین بهعنوان معاونت فرمانداری بهبهان مشغول فعالیت شدند و سبب رونق و پیشرفت کارها در این محل حساس شدند. سپس مدتی را بهعنوان بخشدار زیدون به فعالیت پرداختند و با تأسیس سپاه پاسداران بهبهان بنا به پیشنهاد مسئولین و بدلیل کارآمدی ایشان بهویژه در زمینه مسائل فرهنگی، تبلیغاتی و عقیدتی وارد سپاه شدند و باعث پویایی و رونق در این نهاد انقلابی شدندو مسئولیت روابط عمومی سپاه بهبهان را عهدهدار شدند. در منصوریه نیز اقدام به تشکیل کتابخانه هجرت نمودند و باعث پیشرفت فکری و فرهنگی جوانان این منطقه شدند. در ادامه اقدام به تشکیل انجمن اسلامی در منصوریه نمودند و عده کثیری از جوانان را در این انجمن سازماندهی نمود ند. با ایجاد برنامههای متنوع زمینهساز تشکیل پایگاه مقاومت بسیج را فراهم آوردند.
ایشان با شروع جنگ تحمیلی علاقمندی خود جهت حضور در جبهه را نشان دادند که هربار با مخالفت مسئولین مواجه میشدند، ولی چون فردی الهی بودند پس از مخالفتهای مکرر به اهواز عزیمت نموده و با اخذ مجوز از مرکز استان روانه جبهه شدند و در اسفندماه 60 به منطقه عملیاتی شوش رهسپار گردیدند. شهید احمدی در عملیات فتحالمبین شرکت نمودند و در تاریخ 1361/1/2در کربلای شوش، در عملیات گسترده و سرنوشتساز فتحالمبین با رمز یا زهرا (س) به آرزوی دیرینه خود رسید .