مدیر سازمان بسیج سازندگی سپاه سلمان در گفتگو با بسیج مطرح کرد:

آغاز اردوهای جهادی نوروزی در برخی از شهرستان های سیستان و بلوچستان

سرهنگ ملایی گفت: قرارگاههای بسیج سازندگی در استان دارای سه قرارگاه فرعی، جهادی ،نهضت کمک مومنانه و قرار گاه اقتصاد مقاومتی است.
کد خبر: ۹۴۹۶۵۷۸
|
۱۳ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۱:۰۶

سرهنگ پاسدار غلامرضا ملایی، مدیر سازمان بسیج سازندگی سپاه سلمان در گفتگو با خبرنگار بسیج در زاهدان گفت: قرارگاههای بسیج سازندگی در استان دارای سه قرارگاه فرعی، جهادی ،نهضت کمک مومنانه و قرار گاه اقتصاد مقاومتی است؛ که قرارگاه اقتصاد مقاومتی خود به تنهایی سه قرارگاه فرعی و شش کارگروه تخصصی دارد .

وی در ادامه با توجه به اهمیت فعالیتهای جهادی ،به تشریح موارد جهادی پرداخت و تصریح کرد: با توجه به ایام پایان سال 1401 ، اردوهای جهادی نوروزی هم در برخی از شهرستان های استان آغاز شده و اردوکشی و اعزام گروههای جهادی مهاجر و ،هجرتی نیز ،ان شاءالله از هفته آینده طی برنامه خاصی شروع خواهد شد.

سرهنگ ملائی آغاز اردوهای نوروزی را از یکم اسفند 1401 ذکر کرد و افزود: اردوهای جهادی تا 13 فروردین در طول مدت این 43 روز در استان ، ادامه دارد.

وی ادامه داد: امروز در قرارگاه های بسیج سازندگی در سامانه اطلس جهادی 2130 گروه جهادی به ثبت رسیده شده است که در سه گروه جهادی ویژه، فعال و عادی سطح بندی شدند.

مدیر سازمان بسیج سازندگی ، تعداد گروههای جهادی ویژه 145 گروه جهادی، گروههای جهادی فعال 520 و 1465 گروه جهادی هم عادی عنوان کرد و اذعان داشت: از این تعداد 1620 گروه برادر و 510 گروه خواهر هستند .


وی با اشاره به اقدامات انجام شده توسط گروههای جهادی خاطرنشان کرد: سعی ما برآن است که از حداکثر توان گروههای جهادی و ظرفیت های موجود در استان استفاده کنیم.

این مسئول با بیان اینکه چهار قرارگاه پهنه ای را در سطح استان ایجادشده، یادآور شد: یک قرارگاه پهنه ای در منطقه سیستان به نام قرارگاه مالک زابل است که به واسطه آن ،شهرستان های زابل نیمروز هامون، هیرمند، زهک را مدیریت می کنیم.

مسئول بسیج سازندگی سپاه سلمان، دومین قرارگاه را قرارگاه زاهدان برشمرد و گفت: که شهرستان های زاهدان میرجاوه سراوان ،سوران مهرستان و خاش را بعلاوه شهرستان های جدیدی که ایجاد شده است را مدیریت می کند .

وی در ادامه از قرارگاه پهنه ای میانه ای استان خبر داد و اظهار داشت: قرارگاه ابوذر که در شهرستان ایرانشهر هست و شامل شهرستان های ایرانشهر فنوج دلگان و لاشار رو مدیریت می کند و قرارگاه پهنه ای چابهار،که شهرستانهای جنوب استان چابهار نیکشهر قصرقند،کنارک زرآباد و دشتیاری را مدیریت می کند .

سرهنگ ملایی، با اشاره به 19قرارگاه منطقه ای و 4 قرارگاه قشری در استان ادامه داد: قرارگاههای کوچکتری در شهرستان های ، استان داریم که همان قرارگاههای محلی است.

وی تصریح کرد: قرارگاههای محله ای به قرارگاههای منطقه ای وصل می شوند و قرارگاههای منطقه ای که در هر شهرستان یکی است به قرارگاههای پهنه ای وصل میشود .

این مسئول از تشکیل شوراهای جهادی در سطح شهرستان های استان برای مدیریت قرارگاهها خبر داد و بیان کرد: آخرین انتخابات این شوراها ونیز مجمع جهادگران استان در ،دی ماه سال گذشته در سطح استان انجام شده است .


وی اهم اقدامات و فعالیتهای گروه های جهادی را در ده عرصه خدمات رسانی ، اشتغال ،اقتصاد مقاومتی ، عمران و محرومیت زدایی و کشاورزی و دامپروری ، فرهنگی و آسیب های اجتماعی ، ذکر کرد وبه حضور گروههای جهادی در 153 نقطه استان در رزمایشهای مختلف از جمله جهادگران فاطمی یک ،در اردیبهشت ماه و نیز رزمایش فاطمی 2را در هفته بسیج اشاره کرد .

مدیر سازمان بسیج سازندگی با تا کید این مطلب که اکثر پروژه هایی که امروز چه سپاه و بسیج دارد و چه بعضی از پروژه های دولتی ،پروژه های جهادی است ، اذعان داشت: مجری کار گروههای جهادی تخصصی
پروژه های آبرسانی نیروی زمینی، سپاه قدس زمینی، و در پروژه عظیم پروژه سکونت گاه غیر رسمی مراد آباد نیز گروههای جهادی کار ساخت زیر ساختها ی ان را عهده دار هستند.

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار