قزوین_ به گزارش خبرنگار بسیج، سرهنگ علیرضا حیدری فرمانده سپاه امام حسن مجتبی(ع) شهر قزوین در گفتگو با خبرنگار بسیج با اشاره به اجرای آموزش های عملی آمادگی دفاعی و میدان تیر دانش آموزان نواحی یک و دو قزوین بیان کرد: به همت سپاه ناحيه امام حسن مجتبی(ع) قزوین، ۳۵۰۰ دانش آموز دبیرستان پسرانه و۳۲۰۰ دانش اموز دبیرستان دخترانه از دو ناحیه آموزش و پرورش شهر قزوین، آموزش های عملی آمادگی دفاعی و میدان تیر را از روز سه شنبه پنجم اردیبهشت ماه سالجاری، به مدت ۲۰ روز اجرا می کند.
وی گفت: این در حالی است که در کنار آموزش دفاعی و میدان تیر، جهاد تبیین که دغدغه و توصیه مقام معظم رهبری است در عرصه های مختلف پیشرفت و توسعه کشور برای دانش آموزان پرداخته می شود.
سرهنگ حیدری در ادامه اظهار کرد: بسیج دانشآموزی به عنوان یک نهاد ارزشی و انسان ساز شناخته می شود که به برکت انقلاب اسلامی به وجود آمده است. این سازمان با همکاری نظام آموزش و پرورش می تواند با ارائه برنامه های مدون، الگویی مناسب را برای نسل نوجوان ترسیم کند و بدین ترتیب به خنثی سازی توطئه ها و تهدیدات سخت افزاری و نرم افزاری دشمن بپردازد.
فرمانده سپاه امام حسن مجتبی(ع) شهر قزوین اظهار کرد: امروزه دشمنان نظام اسلامی، راه مقابله با انقلاب را در مبارزه فرهنگی می دانند و بدین منظور چشم طمع به آینده سازان کشور دوخته اند. یکی از بهترین راهکارها در مواجهه با آنها و با سبک زندگی سکولار غربی، تربیت نیروهای جوان متعهد و ارائه الگویی مناسب برای ترویج فرهنگ اسلامی است.
سرهنگ حیدری در پایان یادآور شد: در همین راستا باید افرادی انقلابی، پرهیزکار و شجاع پرورش یابند تا دیگر جوانان در روش زندگی و عملی خود از آنها سرمشق بگیرند؛ ازاین رو حضور بسیج در مدارس امری ضروری به نظر می رسد. همچنین از آنجا که همواره دستاوردهای انقلاب اسلامی و دفاع مقدس باید حفظ و پاسداری شوند و نیز فرهنگ ایثار و شهادت به نسل های بعدی انتقال یابد، تشکیلات دانشآموزی میتواند به راحتی زمینه این مشارکت و اجرای آن را فراهم آورد.
انتهای پیام